Συλλυπητήρια Παπαστεργίου για τον θάνατο του τ. Δήμαρχου Καρδίτσας Κώστα Παπαλού

Τη θλίψη του για τον θάνατο του τ. Δημάρχου Καρδίτσας Κωνσταντίνου Παπαλού εκφράζει ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου. Σε μήνυμα του τονίζει ότι ο «Κώστας Παπαλός απέδειξε ότι η αγάπη για την αυτοδιοίκηση αποτελεί ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Ως αυτοδιοικητικός διακρίθηκε για την πολύχρονη και με αποτελέσματα συμμετοχή και συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία, από το χωριό του, τη Μέλισσα, μέχρι τον ενιαίο Δήμο Καρδίτσας. Ταυτόχρονα, ήταν πάντα ενεργός στον συνδικαλισμό, στην πολιτική, συνολικότερα στην κοινωνία.
Είχα τη χαρά να συνεργαστούμε για πολλά θέματα που αφορούν τις δύο όμορες περιοχές μας και κυρίως στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΔΥΘ, για όλες τις πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες για το περιβάλλον και τη διαχείριση απορριμμάτων στη δυτική Θεσσαλίας».
Και καταλήγει ο κ. Παπαστεργίου: «Στην οικογένειά του, στους δικούς του ανθρώπους, εκφράζω βαθύτατα συλλυπητήρια»

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.14
Δύση: 18.50
Σελήνη
4 ημερών
1780
Κατάληψη του φρουρίου του Πασσαβά και σφαγή των Τουρκαλβανών από τον ηγεμόνα της Μάνης Τζαννέτο Γρηγοράκη.
1822
Το ολοκαύτωμα της Χίου.
Ανδρούτσος, Νικηταράς και Υψηλάντης αποβιβάζονται στον Αχινό Φθιώτιδος.
1839
Οι Τούρκοι δολοφονούν στα Ιεροσόλυμα τον νεομάρτυρα Παναγιώτη.
1943
Το Ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" τορπιλίζει και βυθίζει γερμανική ναρκοθέτιδα στον όρμο του Γυθείου.
1956
Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολλεγίου Πάφου έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!