Ειδήσεις

Θεσσαλία

Παρουσίαση προτάσεων για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου της Καρδίτσας

altΤην Τρίτη 23/10 και ώρα 18.00 στο Παυσίλυπο

Ο Δήμος Καρδίτσας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας, συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση των προτάσεων για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) στην πόλη της Καρδίτσας που προτίθενται να υποβάλουν προς έγκριση στην Πρόσκληση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, με τίτλο: «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» η οποία “τρέχει” μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.

Περισσότερα...

Φ. Αλεξάκος: Έχει και θετικά και αρνητικά το σχέδιο για το νέο πανεπιστήμιο

altΤι είπε ο Δήμαρχος Καρδίτσας μιλώντας στο ράδιο Παλμός 104.2

Του Γιώργου Μπανάτσα

«Αφιέρωσα πολύ χρόνο για το θέμα των πανεπιστημιακών σχολών, πιθανά 10 φορές πάνω από το χρόνο που αφιέρωσε οποιοσδήποτε άλλος αυτοδιοικητικός. Το αποτέλεσμα όπως διαμορφώθηκε προχθές έχει και θετικά αλλά και αρνητικά».

Περισσότερα...

Β. Τσιάκος: Ο ρόλος μας είναι να διεκδικούμε και όχι να λέμε μπράβο στις κυβερνήσεις

altΤι είπε ο αντιπεριφερειάρχης μιλώντας στο Ράδιο Παλμός μιλώντας για το σχέδιο Γαβρόγλου

Του Γιώργου Μπανάτσα

«Η διαφωνία μου σε ότι αφορά τη μεταφορά της Διαιτολογίας ήταν απολύτως ξεκάθαρη και ήταν σε απόλυτη αρμονία με τα όσα είχαν αποφασίσει πριν από μερικές ημέρες οι εκπρόσωποι των φορέων της Καρδίτσας». Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2 και στο Γ. Μπανάτσα ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.

Περισσότερα...

Δυο νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 322.000 ευρώ στη φάση της υλοποίησης για την Π.Ε Καρδίτσας

Δυο νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 322000ευρώ μπαίνουν στη φάση της υλοποίησης  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός: 1) υπέγραψε τη δημοσίευση της προκήρυξης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΣΤΟ Δ.Δ. ΓΕΛΑΝΘΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΟΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΙΣΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ», προϋπολογισμού 248.000 ευρώ, 2) υπέγραψε τη σύμβαση για τη μελέτη του έργου «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΈΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» προϋπολογισμού 74.000 ευρώ

Περισσότερα...

Π. Σγουρίδης: Ποτέ δεν κρύψαμε ότι διαφωνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της ΠΓΔΜ

Τι είπε ο αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. μιλώντας στο ράδιο Παλμός 104.2

Του Γιώργου Μπανάτσα


«Η ύπαρξη Αμερικανικών  δυνάμεων στη Λάρισα στο Βόλο και στην Αλεξανδρούπολη είναι μια πραγματικότητα καθώς η χώρα παρέχει διευκολύνσεις στο ΝΑΤΟ». Όσοι δεν θέλουν να βλέπουν αυτή την πραγματικότητα απλά κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους.

Περισσότερα...

Β. Τσιάκος: Η Καρδίτσα δεν αποδέχεται την μεταφορά του τμήματος Διαιτολογίας

altΣτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπουργείο παιδείας συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος  εκπροσωπώντας τους φορείς της Καρδίτσας που συμμετείχαν στη σύσκεψη της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου.
Ο κ. Τσιάκος αφού άκουσε τις θέσεις και τις απόψεις των θεσμικών φορέων του υπουργείου, μετέφερε στο τραπέζι του διάλογου την κάθετη διαφωνία των φορέων της Καρδίτσας, σε ότι αφορά το ζήτημα της μεταφοράς του τμήματος της Διαιτολογίας από την Καρδίτσα στα Τρίκαλα.

Περισσότερα...

Β. Φωτόπουλος: Ο Η. Αντωνίου αφού είναι ΣΥΡΙΖΑ μπορεί λέει ότι θέλει

altΤι είπε μιλώντας στο Ράδιο Παλμός ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Καρδίτσας τη Ν.Δ.

Του Γ. Μπανάτσα

«Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ για δικούς του λόγους διαστρέφει τα λεγόμενα μου και παραποιεί  την αλήθεια». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καρδίτσας της Ν.Δ. κ. Β. Φωτόπουλος μιλώντας στο ράδιο παλμός και απαντώντας στα όσα επικριτικά είχε δηλώσει εναντίον του μιλώντας επίσης στο ίδιο ραδιόφωνο ο κ Η. Αντωνίου.

Περισσότερα...

Υπουργείο Παιδείας: Κατ' αρχάς συμφωνία για το νέο πανεπιστήμιο

altΣήμερα, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων παρουσία του Υπουργού Παιδείας, κ. Κώστα Γαβρόγλου, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Ηλία Γεωργαντά, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστού, της Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, κ. Κολυνδρίνη, του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, κ. Τσιάκου, του Δημάρχου Λάρισας, κ. Καλογιάννη, του Δημάρχου Τρικκαίων, κ. Παπαστεργίου, του Δημάρχου Καρδίτσας, κ. Αλεξάκου, του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Μαμούρη, της Αντιπρυτάνεως του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Λαλιώτου, του Αντιπρυτάνεως του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Μπιλίνη, του Πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας, κ. Σπηλιώτη, του Αντιπρυτάνεως του ΤΕΙ Θεσσαλίας, κ. Βραχνάκη, του Αντιπρυτάνεως του ΤΕΙ Θεσσαλίας, κ. Πλαγιαρά, καθώς και συνεργατών και νομικών συμβούλων του Υπουργού, και συμφωνήθηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

Περισσότερα...

Νέα συνάντηση Γαβρόγλου με Περιφέρεια και Δήμους

Την περασμένη Παρασκευή, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου συμφώνησε με την πρόταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας να γίνει αύριο, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, κοινή σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου με τον Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες και τους Δημάρχους των πρωτευουσών των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Θεσσαλίας για το Σχέδιο Νόμου «Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις».

Περισσότερα...

Η. Αντωνίου: Λανθασμένες οι αναφορές Φωτόπουλου για τους πρόσφυγες

altΤι είπε ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Ράδιο Παλμός 104.2

Κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλήτρια την Ε. Αχτσιόγλου


Επίθεση στον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Καρδίτσας της Ν.Δ. κ. Βασίλη Φωτόπουλο για τις απαξιωτικές,όπως τις χαρακτήρισε, αναφορές που έκανε για τους πρόσφυγες, εξαπέλυσε ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλίας Αντωνίου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 206

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.43
Δύση: 18.42
Σελήνη
10 ημερών
1807
Καρατόμηση από τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη του Μεγάλου Διερμηνέα Αλεξ. Σούτσου.
1863
Ορκίζεται ως Βασιλεύς των Ελλήνων ο πρίγκηψ της Δανίας Γεώργιος.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται αποφασιστικά κατά των τουρκικών δυνάμεων στα Γιαννιτσά.
Ελληνικό ναυτικό άγημα και διλοχία πεζικού απελευθερώνουν την Σαμοθράκη.
1943
Το Στρατηγείο Μέσης Ανατολής διατάσσει τους Ιερολοχίτες και τους Άγγλους καταδρομείς να εκκενώσουν τη Σάμο.
1944
Η ΙΙΙ Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία εγκαταλείπει το πεδίο της μάχης στην Ιταλία και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελεύθερη Αθήνα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Οι ναυαγοί

«Τέσσερις ναυαγοί ηλικίας 20, 40, 50 και 70 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται ισάριθμα πανέμορφα μοντέλα.
Ο 20άρης λέει: -Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
Ο 40άρης του απαντά: -Καλά μην βιάζεσαι και τόσο.
Ο 50άρης προτείνει: -Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία
O 70άρης: - Για σταθείτε ρε παιδιά. Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού κι από εδώ βλέπουμε!!!»