Θεσσαλία - Καρδίτσα

άλλη ρΟ.Τ.Α. : «Να μην περάσει το αντιασφαλιστικο νομοσχέδιο»

Εδώ και 6 μήνες η κυβέρνηση , συνεχίζοντας τις καταστροφικές πολιτικές όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων,  έχει  περάσει σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα λαϊκά στρώματα και τους εργαζόμενους. Θέλει να επιβάλλει το «δίκαιο της εργοδοσίας και των επενδυτών». Προωθεί τις ιδιωτικοποιήσεις και τις ΣΔΙΤ παντού, κάνει εμπόρευμα προς πώληση κάθεκοινωνικό αγαθό, περιορίζει κάθε εργατικό-συλλογικό δικαίωμα, βάζει ταφόπλακα στημόνιμη, σταθερή και με πλήρη δικαιώματα εργασία.

Περισσότερα...

ΔΑΣ - ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας: Όλοι στην απεργία στην 18 Φεβρουαρίου

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Ήρθε η ώρα να βγούμε όλοι μπροστά και να απαιτήσουμε:

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Τώρα πια ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει. Το νομοσχέδιο Βρούτση κρατάει όλες τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις όλων των προηγούμενων νόμων και του νόμου Κατρούγκαλου, τον οποίο προχωράει παραπέρα… με το βλέμμα στο μέλλον…

Περισσότερα...

Σωματεία ν. Καρδίτσας: “Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση”

ΤΡΙΤΗ 18 ΦΛΕΒΑΡΗ
10:30 πμ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ


Εργαζόμενοι – Άνεργοι – Συνταξιούχοι – μικρομεσαίοι αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι - γυναίκες και νέοι

Η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στην Βουλή ένα νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα - νομοσχέδιο, προσθέτοντας ακόμη ένα επεισόδιο στο διαρκές έγκλημα σε βάρος την κοινωνικής ασφάλισης.

Περισσότερα...

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

για την εβδομάδα (17-02-2020 έως 23-02-2020)

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (17 Φεβρουαρίου 2020 έως 23 Φεβρουαρίου 2020) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα είναι τα ακόλουθα:

Περισσότερα...

Δήλωση του δημοτικού συμβούλου Παλαμά κ. Χρ. Βαϊοπουλου για τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο

Στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/2/2020, προχώρησα μεταξύ άλλων θεμάτωνσε τοποθέτησηγια έξαρση κλοπών και ληστειών στα χωριά του Δήμου Παλαμά και ιδιαίτερα στις Τοπικές Κοινότητες Πεδινού και Μάρκου, σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 424

Έναρξη
Προηγούμενο
1