Θεσσαλία - Καρδίτσα

Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό τριήμερο σύγχρονου τάβλι (backgammon)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό τριήμερο σύγχρονου τάβλι (backgammon) που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα στις 21-23 Ιουνίου, στον εξαιρετικά όμορφο και φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ.
Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Κώστας Κυριακάκης (ΟΜ.Αθήνας) που επικράτησε στον τελικό του Μιχάλη Προυκάκη (Σ.Α.Κ.Αθηνών) Στην 3η θέση τερμάτισε ο Γιάννης Πασιαλης (ΟΜ.Αθήνας).

Περισσότερα...

Κ.Tσιάρας: Άμεση κινητοποίηση του Κρατικού μηχανισμού για τις πλημμύρες στην περιοχή του Μουζακίου

Με αφορμή τις μεγάλες καταστροφές που  προκάλεσε η χθεσινή πλημμύρα στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου, ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Δυστυχώς, οι κάτοικοι της ευρύτερης  περιοχής του Δήμου Μουζακίου, είδαν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς και την παραγωγή τους να καταστρέφονται από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Περισσότερα...

Μουσικοθεατρική Παράσταση από τους νέους – ες του Θεοδωρίδειο Κέντρου Ορίζοντες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 η Μουσικοθεατρική Παράσταση του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου – Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας ¨Ένα αυγό ταξιδεύει ¨ με τους νέους –ες του Κέντρου και την ¨ΜΠΑΝΤΙΝΑ¨ του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας. Οι νέοι –ες του Κέντρου θέλουν να ευχαριστήσουν την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας που τους έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσουν την παράστασή τους μέσα στα πλαίσια των Καραισκακείων.

Περισσότερα...

Δραστηριότητα της ΚΝΕ Καρδίτσας

H T.O. Καρδίτσας της ΚΝΕ συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα στη νεολαία μπροστά στις εκλογές, για την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ, της μονής δύναμης που διεκδικεί και παλεύει για τα σύγχρονα δικαιώματα της νεολαίας.
Καλεί όλους τους νέους του νομού να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες που προγραμματίζει από κοινού με την Κ.Ο. Καρδίτσας του ΚΚΕ:

Περισσότερα...

Υγιεινή Διατροφή το θέμα της καλοκαιρινής γιορτής του Β΄ Βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Καρδίτσας

Υγιεινή Διατροφή είναι το θέμα της καλοκαιρινής γιορτής του Β΄ Βρεφονηπιακού σταθμού, του Δήμου Καρδίτσας που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την προϊσταμένη και το προσωπικό του σταθμού. Οι “μικροί πρωταγωνιστές” έκλεψαν για μια ακόμη φορά την παράσταση με τις χαριτωμένες φιγούρες τους και καταχειροκροτήθηκαν  από όλους τους παρευρισκόμενους.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 404

Έναρξη
Προηγούμενο
1