Θεσσαλία - Καρδίτσα

Αποκαθιστά ζημιές στον Πηνειό ποταμό η Περιφέρεια Θεσσαλίας με έργο 3,9 εκατ. ευρώ

Κώστας Αγοραστός: «Θωρακίζουμε την περιοχή προστατεύουμε τον άνθρωπο, τις καλλιέργειες και το περιβάλλον»

Στην αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα στην κοίτη του ποταμού Πηνειού και σε αντιπλημμυρικά έργα προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση ζημιών που προκληθήκαν από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στην Π.Ε. Τρικάλων από 07-09-2016 έως 10-09-2016» προϋπολογισμού 3.900.000 ευρώ (με ΦΠΑ). Το έργο υλοποιείται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

Περισσότερα...

Καρδίτσα: Τιμούνται οι εν ζωή Θεσσαλοί που αγωνίστηκαν στην Κύπρο

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας κ. Κωτσός Γεώργιος και το Διοικητικό Συμβούλιο , θα τιμήσουν τους εν ζωή Θεσσαλούς αγωνιστές της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου, των Ειδικών Δυνάμεων και της Εθνικής Φρουράς  που συμμετείχαν στις μάχες κατά του κατακτητή το έτος 1974, σε επίσημη εκδήλωση, για τον ηρωισμό που επέδειξαν όταν κινδύνευε η ελευθερία και η ανεξαρτησία της πατρίδας μας.

Περισσότερα...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα γιορταστεί ο Άγιος Σεραφείμ στο Φανάρι από το Δήμο Μουζακίου

•Θα ακολουθήσει ημερίδα στο Κάστρο του Φαναρίου με θέμα: «Βυζαντινή Κληρονομιά Φαναρίου»

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα τιμήσει ο Δήμος Μουζακίου την ανακομιδή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Σεραφείμ επισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου στο Φανάρι την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
Μετά την Μεγάλη πολυϊερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Σεραφείμ στο Φανάρι θα ακολουθήσει λιτάνευση της Τίμιας Κάρας του Αγίου μέχρι την πλατεία του χωριού.

Περισσότερα...

Ανακοίνωση του Σωματείου εμποροϋπάλληλων Καρδίτσας για την αθώωση συνδικαλιστών

Συνάδελφοι εμποροϋπάλληλοι – ιδιωτικοί υπάλληλοι, φίλοι αναγνώστες. Μέλη της διοίκησης του κλαδικού σωματείου των εμποροϋπαλλήλων, υπερασπίζοντας εργαζόμενους τοπικής βιοτεχνίας, βρέθηκαν να σέρνονται στα δικαστήρια με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης (ο λόγος για τον πρόεδρο και τη γραμματέα εκείνης της περιόδου – 2011).

Περισσότερα...

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας τιμά τους Θεσσαλούς εν ζωή μαχητές της ΕΛΔΥΚ

ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΚΙΕΡΙΟΝ» ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/9/2017

Κατά την επιδρομή του Αττίλα στην Κύπρο, το καλοκαίρι του 1974, η επονομαζόμενη Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), είχε μαζί με την Εθνική Φρουρά,έντονη πολεμική δράση και συμμετείχε σε πολλές μάχες κατά των τούρκων εισβολέων!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 306

Έναρξη
Προηγούμενο
1