Τι να κάνετε για να τρώτε λιγότερο όσο δουλεύετε από το σπίτι

altΤέσσερις συμβουλές για να αποφύγετε το υπερβολικό φαγητό
Το 2020, και όπως φαίνεται και το 2021, «έκλεισε» πολύ κόσμο στο σπίτι, με τους περισσότερους εδώ και σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο να έχουν μεταφέρει το γραφείο στον προσωπικό τους χώρο.Το γεγονός ότι δεν είχαμε συνηθίσει στην απεριόριστη πρόσβαση στο φαγητό συνδυαστικά με το περισσότερο άγχος που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας μας ωθεί συχνά στην πόρτα του ψυγείου ή στα ντουλάπια της κουζίνας, κάνοντάς μας να τρώμε περισσότερο απ’ ό,τι αν βρισκόμασταν στο γραφείο.
Αν ψάχνετε, λοιπόν, τρόπους να κόψετε αυτήν την κακή συνήθεια παρακάτω θα βρείτε τέσσερις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν αρκετά.
Προγραμματίστε τα γεύματά σας
Το σώμα καίει θερμίδες μεταβολίζοντας τα τρόφιμα, ωστόσο, η ενεργειακή δαπάνη είναι διπλάσια υψηλότερη στην αρχή της ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι είναι προτιμότερο να φάτε ένα μεγαλύτερο πρωινό, να γευματίσετε περίπου 5 ώρες αργότερα και να ετοιμάσετε ένα ελαφρύτερο δείπνο 3 ή 4 ώρες μετά το μεσημεριανό. Μην κοιμηθείτε μετά το φαγητό, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες για σωστή πέψη.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.12
Δύση: 18.11
Σελήνη
13 ημερών
1826
Ο Χουσεΐν Μπέης καταλαμβάνει μετά από 3ήμερο αγώνα την νησίδα "Βασιλάδι", προπύργιο του Μεσολογγίου.
1833
Συγκροτείται Ελληνικός Τακτικός Στρατός, αποτελούμενος από Πεζικό, Ιππικό, Πυροβολικό και Μηχανικό.
1913
Το Απόσπασμα Αχέροντα απελευθερώνει το Νεοχώρι και την κωμόπολη Φιλιάτες από τους Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει…