Ειδήσεις

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων της Αναγέννησης και του Π.Α.Ο.Κ.

altMε αφορμή τη συμπλήρωση 120+ χρόνων από την ίδρυση της τοπικής ομάδας θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 7 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων της Αναγέννησης και παλαιμάχων του Π.Α.Ο.Κ.
Ο αγώνας αποτελεί μια πρωτοβουλία της Αντιδήμαρχιας Αθλητισμού του Δήμου Καρδίτσας ενώ έχει και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Π.Ε. Καρδίτσας.

Η λαοφιλής ομάδα της Αναγέννησης στις 16 Οκτωβρίου 2024 συμπλήρωσε 120 χρόνια αδιάκοπης διαδρομής στο αθλητικό (και όχι μόνο) γίγνεσθαι της Ελλάδας και όπως είναι λογικό πρόκειται για μια ιδιαίτερη στιγμή όχι μόνο για την ίδια αλλά και τους χιλιάδες φίλους που διαθέτει σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχουν Καρδιτσιώτες. Η Αναγέννηση είναι αναμφισβήτητα η δημοφιλέστερη ομάδα της Καρδίτσας και αποτελεί έναν από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της χώρας με πολύχρονη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες. Ελάχιστες είναι έξαλλου οι ομάδες στη χώρα μας που έχουν τόσο μακρινή αφετηρία. Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στους παλαίμαχους του Π.Α.Ο.Κ. που δέχτηκαν την πρόσκληση να τιμήσουν με την παρουσία τους την εορταστική αυτή εκδήλωση. Με τους παλαίμαχους του Π.Α.Ο.Κ. θα δώσουν το παρόν οι Αλεξανδρίδης, Λαγωνίδης, Μακρής, Κανακούδης, Ηλιάδης. Επίσης  οι Κλάους Αθανασιάδης, Γιάννης Γκιτσιούδης και Βαγγέλης Κουτσόπουλος οι οποίοι τίμησαν τη φανέλα των δύο ιστορικών ομάδων και θα τιμηθούν με αναμνηστικές πλακέτες για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Την προσεχή Παρασκευή θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Καρδίτσας όπου θα γίνουν γνωστές αναλυτικά οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή της ιστορικής αυτής αναμέτρησης.


 

Γνώμη

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.14
Δύση: 18.50
Σελήνη
4 ημερών
1780
Κατάληψη του φρουρίου του Πασσαβά και σφαγή των Τουρκαλβανών από τον ηγεμόνα της Μάνης Τζαννέτο Γρηγοράκη.
1822
Το ολοκαύτωμα της Χίου.
Ανδρούτσος, Νικηταράς και Υψηλάντης αποβιβάζονται στον Αχινό Φθιώτιδος.
1839
Οι Τούρκοι δολοφονούν στα Ιεροσόλυμα τον νεομάρτυρα Παναγιώτη.
1943
Το Ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" τορπιλίζει και βυθίζει γερμανική ναρκοθέτιδα στον όρμο του Γυθείου.
1956
Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολλεγίου Πάφου έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!