Συνελήφθη, χθες το πρωί σε περιοχή του Πηλίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν σε δύσβατη δασική έκταση σε περιοχή του Πηλίου, -11- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1,5- έως -2,5- μέτρα, τα οποία καλλιεργούσε ο δράστης, ενώ παράλληλα, διακριβώθηκε η παροχή ύδατος από κοντινό αγρόκτημά του στα προαναφερόμενα δενδρύλλια.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε ο δράστης, ενώ επιπλέον, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια κάνναβης.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11- γυάλινα βάζα με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -1.133- γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.02
Δύση: 20.01
Σελήνη
6 ημερών
371 π.Χ.
Μάχη στα Λεύκτρα και νίκη των Θηβαίων του Επαμεινώνδου επί των Σπαρτιατών.
332 π.Χ.
Επιτυγχάνεται η άλωση της Τύρου από τον Μέγα Αλέξανδρο.
1097
Οι Σταυροφόροι νικούν τους Σελτζούκους Τούρκους στο Δορύλαιο.
1821
Στα Τρίκορφα Αρκαδίας 22 οπλαρχηγοί αναγνωρίζουν τον Δ. Υψηλάντη ως Αρχιστράτηγο.
1828
Αρχίζει η λειτουργία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
1913
Απελευθέρωση της Δράμας από τον Ελληνικό Στρατό.
1914
Διωγμός των Ποντίων από τους Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!