Νέα Παράταση του Συμφώνου Συνεργασίας έως την 30/6/2025
Το Επιμελητήριο Καρδίτσας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι μετά από τη νέα παράταση της συμφωνίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» για την άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής, η προθεσμία για την προσχώρηση των επιχειρήσεων σε αυτή λήγει στις 30/6/2025 .
Μέχρι τότε όλες οι επιχειρήσεις που υποχρεούνται να διαθέτουν άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής και κυρίως αυτές που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης,μπορούν να ενημερωθούν για τους ευνοϊκούς όρους της συμφωνίαςκαι να ενταχθούν σε αυτή. (ιστοσελίδα «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ» https://www.autodia.gr)
Έτσι οι επωφελούμενοι χρήστες θα αποφύγουν χρεώσεις και δικαστικές διαμάχες από απαιτήσεις που προβάλλουν έναντι τους άλλοι Οργανισμοί Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων .
.
|
![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!