Στις Η.Π.Α. ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας

Επίσκεψη στις Η.Π.Α. πραγματοποιεί από τις 6-10 Ιουνίου 2022, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας.

Συγκεκριμένα, μετέβη στη Νέα Υόρκη, για την ημερίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) , ενώ αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ κ. Abdulla Shahid.

Ακολούθως, θα αναχωρήσει για την Ουάσινγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Merrick Garland, καθώς και άλλους Αμερικανούς Αξιωματούχους.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στις Η.Π.Α., ο Υπουργός Δικαιοσύνης, θα έχει συναντήσεις και με ομογενειακές οργανώσεις.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.14
Δύση: 18.50
Σελήνη
4 ημερών
1780
Κατάληψη του φρουρίου του Πασσαβά και σφαγή των Τουρκαλβανών από τον ηγεμόνα της Μάνης Τζαννέτο Γρηγοράκη.
1822
Το ολοκαύτωμα της Χίου.
Ανδρούτσος, Νικηταράς και Υψηλάντης αποβιβάζονται στον Αχινό Φθιώτιδος.
1839
Οι Τούρκοι δολοφονούν στα Ιεροσόλυμα τον νεομάρτυρα Παναγιώτη.
1943
Το Ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" τορπιλίζει και βυθίζει γερμανική ναρκοθέτιδα στον όρμο του Γυθείου.
1956
Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολλεγίου Πάφου έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!