Κώστας Τσιάρας : Γεύμα σε όλους τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Καρδίτσας

-Εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Σχολικά γεύματα» ακόμη 14 σχολεία του Δήμου

Λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε με τα σχολικά γεύματα στο Δήμο Καρδίτσας, ζήτησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή και την Υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων, στο πρόγραμμα εντάχθηκαν επιπλέον 14 σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Καρδίτσας και συγκεκριμένα τα: 2ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας, 3ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας, 7ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας, 8ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας, 13ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας και τα Δημοτικά σχολεία, Αγίου Θεοδώρου, Αρτεσιανού, Καλλιθήρου, Καρδιτσομαγούλας, Μητρόπολης, Σταυρού, Καλλιφωνίου, Κρύας Βρύσης και Μακρυχωρίου.
Πλέον, θα λαμβάνουν γεύμα, όλοι οι μαθητές που αιτούνται σίτιση και φοιτούν σε όλα τα σχολεία του Δήμου Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2021-2022.
Η απόφαση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης, με αριθμό φύλλου 5206.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.39
Τελευταίο Τέταρτο
325
Έναρξη των εργασιών της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου στη Νίκαια.
1067
Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Ι΄ Δούκας. Στο θρόνο ανέρχεται η σύζυγός του Ευδοκία η Μακρεμβολίτισσα.
1821
Οι Χρ. Καψάλης, Αθ. Ραζηκότσικας και Αν. Παπαλουκάς υψώνουν την Ελληνική Σημαία στο Μεσολόγγι και κηρύσσουν την Επανάσταση.
1825
Ο Παπαφλέσσας πέφτει ηρωικά μαχόμενος στο Μανιάκι της Μεσσηνίας.
1828
Ο φιλέλλην Άγγλος Πλοίαρχος Άστιγξ πεθαίνει συνεπεία τραύματος στο λοιμοκαθαρτήριο της Ζακύνθου.
1833
Συνίσταται η Χωροφυλακή για την εμπέδωση της τάξεως και της ασφαλείας στο εσωτερικό της χώρας.
1834
Σύσταση του "Αριστείου Αγωνιστών" με σκοπό την αναγνώριση και βράβευση των υπηρεσιών όσων αγωνίστηκαν κατά την Επανάσταση.
1920
Ολοκληρώνεται η απελευθέρωση της Δυτικής Θράκης από τον Ελληνικό Στρατό.
1941
Αεραποβατική έφοδος των Γερμανών στις περιοχές Χανίων, Ηρακλείου και Ρεθύμνου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!