«Στο πλευρό των πληγέντων του Δήμου Παλαμά ο Κωτσός»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός επικοινώνησε άμεσα με τους αρμόδιους ζητώντας δίκαιες αποζημιώσεις και άμεση αποκατάσταση των ζημίων 
 
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που διαδραματίστηκαν στο Δήμο Παλαμά,  προκειμένου να εξακριβώσει το μέγεθος των καταστροφών. 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με τους ισχυρούς ανέμους και τη χαλαζόπτωση. Ο κ. Κωτσός σημείωσε στον κ. Λυκουρέντζο πως λόγω των αλλεπάλληλων καταστροφών που έχει υποστεί ο Νομός Καρδίτσας και συγκεκριμένα ο Δήμος Παλαμά, είναι απαραίτητο να ενεργήσουμε άμεσα έτσι ώστε να προσφέρουμε μία χείρα βοηθείας στου πληγέντες. 
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κωτσός τόνισε το αξιομνημόνευτο έργο των πυροσβεστών της Π.Υ. Παλαμά καθώς εκτός από τις καταστροφές που υπέστησαν σε καλλιέργειες αγρότες της περιοχής, οι ισχυροί άνεμοι σε διάστημα λίγων λεπτών ξερίζωσαν δέντρα και παρέσυραν στέγες.    
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κωτσός δήλωσε: 
«Οι ισχυροί άνεμοι, η βροχόπτωση και η χαλαζόπτωση που χτύπησε το Δήμο Παλαμά την Κυριακή, προκάλεσε μεγάλες ζημιές και όσον αφορά τις καλλιέργειες οι ζημιές ήταν ολοκληρωτικές. Οι αγρότες του Νομού Καρδίτσας και ιδιαίτερα της περιοχής του Δήμου Παλαμά, το τελευταίο διάστημα πλήττονται από αλλεπάλληλες καταστροφές. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο προκείμενου να διασφαλίσουμε ότι δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις και θα δράσουμε άμεσα προκειμένου να αποζημιωθούν γρήγορα και δίκαια οι πληγέντες αγρότες.»
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.13
Δύση: 18.31
Σελήνη
13 ημερών
1916
Τα βουλγαρικά στρατεύματα εκκενώνουν τη Φλώρινα.
1920
Ο Βασιλεύς Αλέξανδρος δέχεται θανατηφόρο δάγκωμα πιθήκου.
Η Μεραρχία Σμύρνης διενεργεί επιδρομή κατά της Νίκαιας, την οποία βρίσκει εκκενωμένη και πυρπολημένη.
1941
Σφαγές Ελλήνων από τους Αλβανούς στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
1943
Σφαγές Ελλήνων από τους Γερμανούς στις Καρυές Λακωνίας.
1944
Οι Γερμανοί εκκενώνουν τη Ναύπακτο και το Άργος.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Επέτειος
 
Είναι 3 φίλοι και ετοιμάζουν την καθιερωμένη τους εξόρμηση για κυνήγι χωρίς τις γυναίκες τους. Ο ένας όμως αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα και λέει στους άλλους δύο μες στην στενοχώρια πως δεν θα πάει φέτος μαζί τους. «Αν πας και φέτος για κυνήγι και με αφήσεις μόνη μου στην επέτειό μας θα σε χωρίσω..» του είπε η γυναίκα του και αυτός δεν ήθελε να τη χάσει.
Ετοιμάστηκαν οι άλλοι 2 με κρύα καρδιά και πήγαν. Ξαφνικά βλέπουν και τον τρίτο να έρχεται μέσ’ την καλή χαρά! «Τι έγινε;» του λένε, «πώς και ήρθες τελικά; Σε άφησε η γυναίκα σου;» «Ναι!» τους λέει, «είχαμε επέτειο σήμερα και είχε φέρει στο σπίτι κάτι μαστίγια που φοβήθηκα και σχοινιά χοντρά, κάτι αλυσίδες, κάτι λουκέτα, κάτι χειροπέδες και μου λέει: «Γδύσε με» και εγώ την έγδυσα. Μετά μου λέει: «Δέσε με, με το σχοινί» και εγώ την έδεσα. Μετά μου λέει: «Δέσε με και με την αλυσίδα και βάλε και το λουκέτο» την έδεσα και με την αλυσίδα και έβαλα και το λουκέτο. Μετά μου λέει: «Φόρα μου και τις χειροπέδες» και τις έβαλα και αυτές. Μετά μου λέει: «Τώρα κάνε ό,τι πραγματικά θες» και να ‘μαι!!!»