Συγκεντρώθηκαν εθελοντικά διάφορα είδη
Ενόψει εορτασμού του Πάσχα, από το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, με την αρωγή των συνδικαλιστικών οργανώσεων-σωματείων αστυνομικών, συγκεντρώθηκαν διάφορα είδη (τρόφιμα, χαρτικά κ.λπ.), τα οποία προσφέρθηκαν σε τοπικό ίδρυμα, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και συμπαράστασης.
Τα συγκεντρωθέντα είδη παραδόθηκαν χθες, 15 Απριλίου 2025, από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχο Γεώργιο Ντιζέ, καθώς και αντιπροσωπεία αστυνομικών, στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες».
Ο πρόεδρος του ιδρύματος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους για την ευγενική τους χειρονομία.
Ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον.
|
![]() |
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|