Σοφάδες: Ξεκίνησαν οι εργασίες στην οδό 28ης Οκτωβρίου

Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης στον πεζόδρομο και την οδό 28ης Οκτωβρίου στους Σοφάδες, μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης, που στοχεύει στην αισθητική αναβάθμιση, τη βελτίωση της ασφαλούς πρόσβασης και μετακίνησης των δημοτών και την εν γένει καλύτερη λειτουργία της πόλης. Ηδη, μετά τον πεζόδρομο, ξεκίνησαν και οι παρεμβάσεις που αφορούν το κομμάτι επί της οδού 28η Οκτωβρίου, έως την οδό Παπακρίβου έμπροσθεν του 2ου Δημ. Σχολείου και την οδό Κονδύλη στην συμβολή της με την 28η Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα προβλέπεται πέραν της ανακατασκευής του πεζοδρόμου της 28ης Οκτωβρίου, η ανακατασκευή των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της 28ης Οκτωβρίου από το ύψος  της οδού Αγ. Γεωργίου έως τη συμβολή με την οδό Παπακρίβου, πλακόστρωση του πεζοδρομίου επί της Παπακρίβου και συγκεκριμένα μπροστά από το 2ο Δημοτικό Σχολείο μήκους περίπου 100 μέτρων, κατασκευή τμήματος εκ νέου πεζοδρομίου επί της Κονδύλη στη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μήκους περίπου 40 μέτρων καθώς και συντήρηση-ανακατασκευή της ασφαλτόστρωσης της οδού 28ης Οκτωβρίου.
Οι πιστώσεις του έργου προϋπολογισμού 200.000 ευρώ προέρχονται από το Υπουργείο Εσωτερικών
Το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος,  συνοδευόμενος από τον αντιδημάρχο   κ Δημ. Κοντοβά,  τον πρόεδρο της Κοινότητας Σοφάδων κ. Ντίνο Σακκά και υπηρεσιακούς παράγοντες, πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο ζητώντας την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωσή του
Στόχος του έργου είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των χώρων παρέμβασης και κατ’ επέκταση του κέντρου των Σοφάδων.
Ο κ. Σακκάς
Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κοινότητας Σοφάδων κ. Ντίνος Σακκάς τόνισε:
«Τα έργα που πραγματοποιούνται στο κέντρο των Σοφάδων είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς συμβάλλουν στην βελτίωση της κατάστασης των δρόμων και αλλάζουν την εικόνα του Δήμου προς όφελος όλων των δημοτών. 
Είναι ζήτημα καθημερινότητας  και  ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε εντατικά το πρόγραμμα αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της πόλης των Σοφάδων,  με παρεμβάσεις μας όπου κρίνονται αναγκαίες και αφουγκραζόμενοι πάντα τους δημότες μας.» 
 

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.19
Δύση: 18.47
Σελήνη
19 ημερών
1430
Ο Σουλτάνος Μουράτ ο Β΄ κυριεύει την Θεσσαλονίκη από τους Βενετούς και την παραδίδει στη λεηλασία και τις φλόγες.
1821
Δύναμη Μανιατών δίνει την πρώτη μάχη του Αγώνος στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας.
1823
Συνέρχεται στο Άστρος Κυνουρίας η Β΄ Εθνική Συνέλευση.
1864
Υπογράφεται στο Λονδίνο συμφωνία για την Ένωση με την Ελλάδα των Ιονίων Νήσων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"