Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ολοκληρώνονται τα έργα ενίσχυσης στο αριστερό ανάχωμα του ποταμού Καράμπαλη, στο βόρειο τμήμα της πόλης της Καρδίτσας, από το ύψος νοτίως του Βιολογικού Καθαρισμού έως την εκβολή του Καράμπαλη στον ποταμό Καλέντζη. Ταυτόχρονα γίνεται διάστρωση της στέψης του αναχώματος με θραυστά υλικά λατομείου ώστε να είναι προσβάσιμο.
««Η πρόσφατη κακοκαιρία του Διομήδη και τα πολύ μεγάλα ύψη βροχής που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες η Θεσσαλία, απέδειξαν ότι τα αντιπλημμυρικά έργα που υλοποίησε και έχει σε εξέλιξη η Περιφέρεια Θεσσαλίας λειτουργούν. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην πρόληψη» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|