Τι να μην κάνετε αν ταξιδεύετε με το κατοικίδιό σας

altΑν βρίσκεστε συχνά με τον μαλλιαρό σας φίλο στο αεροπλάνο, δείτε τι να έχετε υπόψη σας για να ταξιδέψει κι αυτός κι εσείς καλά. Μην το ταΐσετε πολύ.  Φροντίστε να μη δώσετε τροφή στο σκύλο ή τη γάτα σας για  6 ώρες πριν την πτήση.   Αυτό θα τα εμποδίσει από το να κάνουν εμετό. Για το ταξίδι μπορείτε να έχετε μαζί σας λίγο από το φαγητό του, αλλά μην το δώσετε όλο μoνομιάς. 
 
Μην κλείσετε πτήσεις που δεν είναι απευθείας.  Γενικότερα, διαλέξτε την  πιο σύντομη πτήση, για να μην έχετε προβλήματα και για να αποφύγετε λάθη που γίνονται κατά τις μεταβάσεις, όπως και πιθανές καθυστερήσεις. 
Μην βάλετε το κατοικίδιό σας στις αποσκευές.   Είναι επικίνδυνο, τρομαχτικό και ενδεχομένως θανατηφόρο. Ο χώρος εκεί είναι  κρύος   και μπορεί να  τρομάξει   πολύ έναν σκύλο ή μια γάτα. Συν τοις άλλοις, πολλές τσάντες πέφτουν ξαφνικά και μπορεί να  τραυματίσουν  το ζωάκι σας. Κάθε εταιρία έχει την πολιτική της, αλλά συνήθως η μεταφορά του κατοικιδίου επιτρέπεται στην καμπίνα, εφόσον το κατοικίδιο βρίσκεται σε  ειδικό κλουβί. 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.15
Δύση: 17.09
Σελήνη
18 ημερών
1821
Ψήφισμα για την σύσταση του Αρείου Πάγου από την συνέλευση της ανατολικής Χέρσου Ελλάδος.
1826
Νικηφόρος μάχη στον Ελικώνα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ο ηλεκτρολόγος, ο μηχανικός και ο κομπιουτεράς

Τρεις φίλοι στο αυτοκίνητο

Τρεις φίλοι, ένας ηλεκτρολόγος, ένας μηχανικός κι ένας κομπιουτεράς πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κάνει έναν περίεργο θόρυβο και σταματάει.
Αρχίζουν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και να προσπαθούν να βρουν μια λύση, οπότε λέει ο ηλεκτρολόγος:
«Πιστεύω ότι φταίνε τα ηλεκτρικά που χάλασε το αμάξι!»
Ο μηχανολόγος το σκέφτεται για λίγο και λέει:
«Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι μηχανολογικό!»
Κι έρχεται η σειρά του κομπιουτερά και λέει:
«Εγώ λέω ότι πρέπει να βγούμε και να ξαναμπούμε, μήπως τρέξει!»