Η διακοσμητική ιδέα που υπόσχεται να κάνει το σαλόνι σου να δείχνει μεγαλύτερο και φωτεινότερο -

altΣτο σαλόνι συνήθως περνάμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας στο σπίτι. Μετά το κρεβάτι, ο καναπές είναι το αγαπημένο μας design item.
Έτσι, είναι λογικό, να θέλουμε να είναι όμορφα διακοσμημένο, cozy, περιποιημένο και τακτοποιημένο (God bless Marie Kondo!). Να νιώθουμε θαλπωρή και να μας δίνει ηρεμία και χαλάρωση.

Σε πολλά διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης, το σαλόνι είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς χώρους του σπιτιού.
Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Ευτυχώς, σύμφωνα με το Apartment Therapy, υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσουμε.
Συγκεκριμένα, μπορείς να ακολουθήσεις ένα διακοσμητικό τρικ για να κάνεις το σαλόνι σου να φαίνεται μεγαλύτερο και φωτεινότερο.
Το τρικ αυτό, αν και διχάζει τους deco lovers, μπορεί να κάνει θαύματα.
Το τρικ, σύμφωνα, με την home expert και editor, Laura Fenton, είναι να μην χρησιμοποιείς ποτέ κουρτίνες και παντζούρια στο σαλόνι σου.
Στην πραγματικότητα, δεν τα χρειάζεσαι. Αν το καλοσκεφτείς, στο σαλόνι σου δεν κοιμάσαι το βράδυ, οπότε δεν χρειάζεται να το κρατάς σκοτεινό. Αν σου αρέσουν όμως οι κουρτίνες ως διακόσμηση μπορείς να τις κρατήσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο " bovary.gr " (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.01
Δύση: 20.01
Σελήνη
4 ημερών
1570
Μανιάτες, Κυθηριώτες και αγήματα του βενετικού στόλου αρχίζουν την πολιορκία του Πόρτο Κάγιο.
1821
Ο Χουρσίτ Πασάς καταστρέφει τους Καλαρρύτες και το Συρράκο Ηπείρου.
1822
Ήττα των Ελλήνων από τους Τούρκους στην Πλάκα Σουλίου.
1850
Αναγνώριση του αυτοκεφάλου της Εκκλησίας της Ελλάδος από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
1908
Θάνατος του Μακεδονομάχου Χρ. Δούλη από την Φλώρινα.
1958
Οι Τούρκοι σκοτώνουν στην Πάφο με πελέκια και μαχαίρια τον Αριστείδη Παπαδόπουλο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!