Ειδήσεις

Ο Απόλλων Καρδίτσας υποδέχεται τον Α.Ο. Καλαμπάκας στην πρεμιέρα της Α2 ΕΣΚΑΘ!

altΤον Α.Ο. Καλαμπάκας υποδέχεται την Κυριακή στις 5 μ.μ. ο Απόλλων Καρδίτσας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΘ.
Η ανανεωμένη και ενισχυμένη ομάδα της Καρδίτσας είναι πανέτοιμη να συστηθεί στο φίλαθλο κοινό της πόλης, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. (παλαιό κλειστό) με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Ο Απόλλων που βρίσκεται στο γήπεδο από τις 29 Αυγούστου, προέρχεται από ένα διάστημα προετοιμασίας οκτώ εβδομάδων με προπονήσεις, φιλικές αναμετρήσεις και τη συμμετοχή του στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ και πλέον μετρά αντίστροφα να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με υψηλές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της Θεσσαλίας.
Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποίησαν δύο φιλικά τεστ με δυνατές ομάδες, ενώ επίσης έχουν στα πόδια τους τρία επίσημα ματς -όλα εκτός έδρας- για το θεσμό του κυπέλλου, εκεί όπου έφτασαν στο κατώφλι του Final Four.
Με αρκετές δυσκολίες σε ό,τι αφορά στις ώρες προπονήσεων αλλά και ανάλογες απουσίες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Απόλλων σιγά-σιγά βλέπει όλους τους αθλητές του να ενσωματώνονται στην ομάδα και φιλοδοξεί να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα απέναντι σε έναν νεοφώτιστο αντίπαλο.
Μέχρι πέρυσι, τις δύο ομάδες χώριζαν δύο κατηγορίες, με τον Α.Ο. Καλαμπάκας να προβιβάζεται από τη Β’ στην Α2 ΕΣΚΑΘ και την ομάδα της Καρδίτσας να επιστρέφει στην Α2 μετά την περυσινή του παρουσία του στην Α1 κατηγορία.
Με αρκετές προσθήκες που ανεβάζουν τον πήχη αλλά την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία, το σύνολο του Γιάννη Κοβάτσεφ θέλει να μπει νικηφόρα στο πρωτάθλημα, στοχεύοντας να εκμεταλλευθεί το πλεονέκτημα της έδρας και το φίλαθλο κόσμο που θα βρεθεί δίπλα του.
Το τζάμπολ ορίστηκε για την Κυριακή στις 17:00 στο Παλαιό Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας και η είσοδος για όποιον φίλαθλο επιθυμεί να παρακολουθήσει το ματς είναι δωρεάν.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι η κα Χαρά Κυρίου από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Τρικάλων και ο κ. Δημήτριος Κολοκύθας από τον Σύνδεσμο Κεντρικής/Δυτικής Θεσσαλίας.

Το ζαχαροπλαστείο «Αδάμος» στο πλευρό του Απόλλωνα Καρδίτσας για την περίοδο 2025-26!
Ο Απόλλων Καρδίτσας, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με το ζαχαροπλαστείο «Αδάμος», που θα είναι επίσημος χορηγός της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.
Το ζαχαροπλαστείο «Αδάμος» αποτελεί σημείο αναφοράς στην Καρδίτσα για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται από γενιά σε γενιά, ενώ από το 2005 μέχρι σήμερα, υπό την καθοδήγηση του κ. Χρήστου Αδάμου, το κατάστημα έχει ξεχωρίσει για τα εξαιρετικά του γλυκά, τις πάστες, τις τούρτες, το παγωτό και τις ποικίλες λιχουδιές του. Δημιουργίες που συνδυάζουν τεχνογνωσία, έμπνευση και αγάπη για το καλό γλυκό.
Με εμπειρία πολλών δεκαετιών και με σταθερή προσήλωση στην ποιότητα, το ζαχαροπλαστείο «Αδάμος» εγγυάται μοναδικές γεύσεις από την παραγωγή μέχρι τη στιγμή που φτάνουν στα χέρια των πελατών.
Η διοίκηση και οι αθλητές του Απόλλωνα Καρδίτσας εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς το ζαχαροπλαστείο «Αδάμος» (Σαρανταπόρου 43, Καρδίτσα) και ιδιαίτερα στον κ. Χρήστο Αδάμο, για την πολύτιμη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα μας.
 

Γνώμη

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.43
Δύση: 17.42
Σελήνη
27 ημερών
1807
Καρατόμηση από τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη του Μεγάλου Διερμηνέα Αλεξ. Σούτσου.
1863
Ορκίζεται ως Βασιλεύς των Ελλήνων ο πρίγκηψ της Δανίας Γεώργιος.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται αποφασιστικά κατά των τουρκικών δυνάμεων στα Γιαννιτσά.
Ελληνικό ναυτικό άγημα και διλοχία πεζικού απελευθερώνουν την Σαμοθράκη.
1943
Το Στρατηγείο Μέσης Ανατολής διατάσσει τους Ιερολοχίτες και τους Άγγλους καταδρομείς να εκκενώσουν τη Σάμο.
1944
Η ΙΙΙ Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία εγκαταλείπει το πεδίο της μάχης στην Ιταλία και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελεύθερη Αθήνα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!