Φέρνουν άγρια επίθεση - Καμιά υποταγή! Όχι στις «νέες» αυταπάτες και στους εκβιασμούς
Το ΚΚΕ(μ-λ) αυτοδύναμα στις εκλογές της 25ης του Ιούνη για να υπηρετήσει την πραγματική διέξοδο λαού και νεολαίας!
Με δεδομένα τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μάη, στήνεται ήδη το σκηνικό των αντιδραστικών εκβιασμών και των «νέων» αυταπατών για τις εκλογές της 25ης του Ιούνη.
Η ΝΔ, που προαλείφεται ήδη από τα κέντρα του συστήματος, έξω και μέσα στη χώρα, να αναλάβει εκ νέου την κυβερνητική διαχείριση και την νέα άγρια επίθεση ενάντια στο λαό, με την τακτική της «άδειας κάλπης» εντείνει τους εκβιασμούς περί «ακυβερνησίας».
|
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
Η μύγα!
Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα. Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό: - "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;" Κι ο δεύτερος: - "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!" |
|
Ο χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών
Περισσότερα