alt«Ολοκληρωμένες προτάσεις και συγκεκριμένα στοιχεία περιέχειτο σχέδιο μας για το μέλλον της πατρίδας μας και της ελληνικής γεωργίας» είπε ο Κώστας Τσιάρας στους κατοίκους του  Σταυρού, του Προδρόμου, της Ψαθοχώρας, της Μυρίνης και του Μακρυχωρίου, το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2019.

Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, όπου παρουσιάστηκε κωδικοποιημένα το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας υποστήριξε πως «ο Πρόεδρος της ΝΔ απέδειξε σήμερα πως αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στον πρωτογενή τομέα, ο οποίος ήταν και παραμένει ο ισχυρότερος πυλώνας της οικονομίας μας. Πριν από λίγες ώρες παρουσιάσαμε έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη που θα ακολουθήσει η κυβέρνησημας, εφόσον μας εμπιστευτούν οι πολίτες την 7η Ιουλίου»είπε ο πρώην Υπουργός. Προανήγγειλε, δε, την θεσμοθέτηση φορολογικών ελαφρύνσεων αλλά και νέων κινήτρων για τις αγροτικές επιχειρήσεις και τα συνεργατικά σχήματα που θέλουν να αξιοποιήσουν την νέα τεχνολογία στην παραγωγική τους διαδικασία.
Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε, παράλληλα, την απερχόμενη κυβέρνηση για έλλειψη πολιτικής βούλησης να αποτρέψει τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που υπονομεύουν συστηματικά τα ελληνικά προϊόντα και τις τιμές του παραγωγού, συμπιέζοντας το αγροτικό και κτηνοτροφικόεισόδημα. «Με κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους θα κάνουν την δουλειά τους» είπε χαρακτηριστικά.
Καταλήγοντας ο Κώστας Τσιάρας επανέλαβε πως η ολοκλήρωση του Ε65 αποτελεί ρητή δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά του κόμματος για τις αναγκαίες υποδομές.
Ο πρώην Υπουργός ζήτησε, τέλος, από τους συμπολίτες του να επιβεβαιώσουν στις επερχόμενες εκλογές την σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουν οικοδομήσει. «Ζητώ τη στήριξή σας για να εργαστώ από την πρώτη γραμμή, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να επιστρέψει η Ελλάδα στην κανονικότητα. Για να επιστρέψει ο νομός Καρδίτσας, εκεί που τουαξίζει» είπε κλείνοντας.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.36
Δύση: 19.16
Σελήνη
18 ημερών
1821
Η Σάμος ολόκληρη επαναστατεί υπό τον ικανότατο Γ. Λογοθέτη.
1825
Ο Ιμπραήμ με 11.000 πεζούς και 800 ιππείς κυριεύει την Σφακτηρία.
1868
Ρεθυμνιώτες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους του Μεχμέτ πασά στο χωριό Πρασές Ρεθύμνου.
1886
Αποκλείονται τα Ελληνικά παράλια από τους στόλους Αγγλίας και Ρωσίας.
1897
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις, υπό τον Ετέμ πασά, νικούν τις Ελληνικές δυνάμεις και καταλαμβάνουν το Βελεστίνο.
1915
Υπογράφεται στο Λονδίνο μυστική συνθήκη μεταξύ των Δυνάμεων της Τριπλής Συνεννοήσεως (Entente) και της Ιταλίας.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τον Μαραθώνα και την Πάτρα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"