«Συνάντηση με τη Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Καρδίτσας ο Γιώργος Κωτσός»

Επίσκεψη πραγματοποίησεο Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κωτσόςστο κτήριο όπου συστεγάζονται η Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας. Ο κ. Κωτσός,συναντήθηκε με το Διοικητή της Δ.Π.Υ. Ν. Καρδίτσας κ. Νταουτά και το Διοικητή της Π.Υ. Καρδίτσας κ. Τσιώλη.

Οι κ. Νταουτάς και Τσιώλης ενημέρωσαν το Βουλευτή για τα ζητήματα που αφορούν την υπηρεσία τονίζοντας την επιχειρησιακή επάρκεια και τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης όπου αυτό χρειαστεί.
Επίσης ο κ. Νταουτάς ενημέρωσε τον κ. Κωτσό για την ανάγκη αναβάθμισης του υπάρχοντος κτιρίου, ώστε να γίνει πιο λειτουργικό με βάση τις νέες ανάγκες της υπηρεσίας.
Από την πλευρά του ο κ. Κωτσός συνεχάρη τους δύο διοικητές για τη δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς κατά τη διάρκεια του μεσογειακού κυκλώνα Ιανού, που έπληξε το Νομό Καρδίτσας, οι επεμβάσεις της ήταν άμεσες και αποτελεσματικές παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν λόγω της σφοδρότητας και της μεγάλης έκτασης του φαινομένου. Χάρη στην ετοιμότητα και την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσία δόθηκαν γρήγορες λύσεις όπου απαιτήθηκε και φυσικά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Τέλος ο κ. Νταουτάς ενημέρωσε τον κ. Κωτσό, πως ήδη γίνεται ο σχεδιασμός από όλες τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού (Καρδίτσας, Σοφάδων, Παλαμά και Μουζακίου) για το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των όποιων φαινομένων παρουσιαστούν.
Από την πλευρά του ο κ. Κωτσός ευχήθηκε το καλοκαίρι να είναι χωρίς προβλήματα και με την κατάλληλη προετοιμασία και συντονισμό μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών να αποφευχθούν και να προληφθούν δυσάρεστα φαινόμενα πυρκαγιών.
Εξάλλου ως πρώην Δήμαρχος ο κ. Κωτσός είχε άριστη συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία την οποία συνήθιζε να αποκαλεί την πιο φιλική υπηρεσία προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
«Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω κατά την επίσκεψή μου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας την υψηλή ετοιμότητα και επιχειρησιακή επάρκεια που μας κάνει όλους να έχουμε το αίσθημα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης προς τη διοίκηση και το προσωπικό της.
Θερμά συγχαρητήρια τόσο στη Διοίκηση όσο και στο έμψυχο δυναμικό καθώς όποτε κρίθηκε αναγκαίο η επέμβαση και η αποτελεσματικότητα της Π.Υ. ήταν στο υψηλότερο δυνατό σημείο»
Δήλωσε ο κ. Κωτσός μετά το τέλος της επίσκεψης.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.56
Δύση: 19.02
Σελήνη
1 ημέρας
814
Εξόντωση μεγάλου μέρους του βουλγαρικού στρατού στην Μεσημβρία από τον αυτοκράτορα Λέοντα Ε΄.
1204
Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Φράγκους.
1821
Οι Τούρκοι κατεβάζουν από την αγχόνη και σέρνουν διαπομπευόμενο από τον όχλο το πτώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄.
1822
Ο Εμπού Λουμπούτ αλώνει την Νάουσα και κατασφάζει τους αμάχους.
1827
Οι Έλληνες επιτίθενται κατά των Τούρκων της Μονής Αγ. Σπυρίδωνος Πειραιά.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Μοσχόπολη και αρχίζει την σύμπτυξη με άξονα την κοιλάδα του Δρίνου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.