Ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας για την επόμενη ημέρα στον Τουρισμό των Β.Σποράδων λόγω της πανδημίας

Η επόμενη ημέρα για τον τουρισμό στις Βόρειες Σποράδες εν μέσω της πανδημίας, είναι το αντικείμενο ημερίδας που διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας με τίτλο «Βόρειες Σποράδες, Τουρισμός και Πανδημία. Σχεδιάζουμε μαζί το μέλλον μας».

Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Ιουλίου και ώρα 10.00  στο Ξενοδοχείο Skiathos Palace με διακεκριμένους ομιλητές όπως ο κ. Λαμπρόπουλος Στέφανος (FraportGreece, Διευθυντής Αερολιμένας Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»), ο καθηγητής,Δημήτριος Μπούχαλης (Διευθυντής του εργαστηρίου ηλεκτρονικού τουρισμού (eTourismLab) και Αναπληρωτής Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου για την Έρευνα Τουρισμού και Φιλοξενίας στο Πανεπιστήμιο Bournemouth της Αγγλίας), ο Δρ. Ιωάννης Παππάς (Διευθυντής Μεσογείου, Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), ο κ. Γεώργιος Ζαφείρης (Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας) και ο κ. Ραχιώτης Γεώργιος (Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Επαγγελματικής Υγιεινής. Τμήμα Ιατρικής. Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος του νησιού κ. Θεόδωρος Τζούμας και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, με τον τελευταίο να παρουσιάζει στο τέλος των εργασιών και τα συμπεράσματα.
Στόχος της ημερίδας κατά τον κ. Νασιακόπουλο είναι «να καταγραφεί και να αναδειχθεί ο αντίκτυπος της πανδημίας στο τουριστικό προϊόν των Βορείων Σποράδων, αλλά και να κατατεθούν προτάσεις για τη διαχείριση και αντιμετώπιση της νέας πραγματικότητας».
Στην ημερίδα έχουν κληθεί να παραστούν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Θεσσαλίας και το σύνολο των Δημάρχων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας
Νασιακόπουλος Αθανάσιος
Δήμαρχος Δ.Κιλελέρ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.18
Δύση: 17.07
Σελήνη
28 ημερών
1822
Τουρκική επίθεση κατά της Ιεράπετρας και γενική υποταγή του Λασιθίου.
1823
Ο Κίτσος Τζαβέλλας, επικεφαλής 300 ανδρών, κατανικά στο Μεσολόγγι την εμπροσθοφυλακή του Μουσταή πασά.
1833
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Κρήτη 100 πατριώτες.
1912
Ο Ελληνικός Στόλος απελευθερώνει την Ίμβρο.
1916
Δύναμη 3.000 γάλλων αποβιβάζεται στο Φάληρο και στον Πειραιά, για να καταλάβει στρατηγικά σημεία των Αθηνών.
1955
Η ομάδα Πιτσιλιάς της ΕΟΚΑ επιτίθεται στην φρουρά των μεταλλείων στο Μετσερό.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!