Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε Καρδίτσα και σε Σοφάδες.
Αναλυτικά οι ώρες παρακάτω:
Στις 07.30πμ έως 11.00πμ θα σημειωθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στην Καρδίτσας και στις παρακάτω οδούς:
Κοραή από 18ης Αυγούστου έως Α. Παπανδρέου. Καποδιστρίου από Β. Τζέλλα έως Χαρίτου. Ρ. Φεραίου από Β. Τζέλλα έως Βότση. Ιεζεκίηλ από Β. Τζέλλα έως Κολοκοτρώνη. Πατρ. Γρηγορίου από Αλαμανή έως Μ. Μαυρογένους. Β. Τζέλλα από Καποδιστρίου έως Ρ. Φεραίου. Αλαμανή από Ιεζεκιήλ έως Πατρ. Γρηγορίου. Γρ. Λαμπράκη από Ευμένους έως Ιεζεκιήλ. Κολοκοτρώνη από Ευμένους έως Ιεζεκιήλ. Υδρας από Κολοκοτρώνη έως Καποδιστρίου και στις οδούς Ψαρρών και Σπετσών.
Στις 10.30πμ έως 13.00μμ θα σημειωθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στην Καρδίτσας και στις παρακάτω οδούς
Μυρμιδόνων από Λ. Δημοκρατίας έως Γαρδικίου. Γαριβάλδη από Λ. Δημοκρατίας έως Γαρδικίου. Εθνομαρτύρων από Γαριβάλδη έως Θετταλών. Δαμασκηνού από Μυρμιδόνων έως Πηλέως. Καποδιστρίου από Μυρμιδόνων έως Γαριβάλδη. Βελισσαρίου από Γαριβάλδη έως Θετταλών. Δευκαλίωνος από Γαριβάλδη έως Θετταλών. Πηλέως από Λ. Δημοκρατίας έως Δευκαλίωνος. Λ. Δημοκρατίας από Γαριβάλδη έως Φράττη.
Στις 12.00πμ έως 15.00μμ θα σημειωθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στους Σοφάδες στη περιοχή γύρω από το S/M Γαλαξίας και στον οικισμό Μεγδοβίτικα.
Σημείωση από το ΔΕΔΔΗΕ: Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
|
![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|