Ειδήσεις

ΑΝΚΑ: Αναζήτηση προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ESTIA 2021: Στεγαστικό πρόγραμμα στο Δήμο Καρδίτσας για αιτούντες διεθνή προστασία» (ΚΩΔΙΚΟΣ MIS 5085302), το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΑΝΚΑ Α.Ε. προτίθεται να προσλάβει δύο (2) στελέχη με σύμβαση μίσθωσης έργου για διάρκεια από την ημερομηνία πρόσληψης και έως και τη λήξη του έτους (31/12/2021).

Για την κάλυψη των αναγκών του Έργου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα ελάχιστα προσόντα για τις παρακάτω ειδικότητες:
•ΘΕ1 – Διερμηνέας Φαρσί: (1 θέση εργασίας)
•ΘΕ2 – Διερμηνέας Ουρντού: (1 θέση εργασίας)
να συμπληρώσουν την «Αίτηση- Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μίσθωσης έργου» και να την καταθέσουν με το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ανά θέση, στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. έως τις 12/10/2021 και ώρα 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν:
Το πλήρες σώμα της προκήρυξης ,την αίτηση καθώς και την Υπεύθυνη Δήλωση από το site της εταιρείας (www.anka.gr).
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στην ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2οςόροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-15:00 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.anka.gr/portal/.

ΤΣΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.02
Δύση: 20.01
Σελήνη
6 ημερών
371 π.Χ.
Μάχη στα Λεύκτρα και νίκη των Θηβαίων του Επαμεινώνδου επί των Σπαρτιατών.
332 π.Χ.
Επιτυγχάνεται η άλωση της Τύρου από τον Μέγα Αλέξανδρο.
1097
Οι Σταυροφόροι νικούν τους Σελτζούκους Τούρκους στο Δορύλαιο.
1821
Στα Τρίκορφα Αρκαδίας 22 οπλαρχηγοί αναγνωρίζουν τον Δ. Υψηλάντη ως Αρχιστράτηγο.
1828
Αρχίζει η λειτουργία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
1913
Απελευθέρωση της Δράμας από τον Ελληνικό Στρατό.
1914
Διωγμός των Ποντίων από τους Τούρκους.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!