Ειδήσεις

Ο Ιατρικός Σ. Καρδίτσας καταδικάζει τους εικονικούς εμβολιασμούς που προέκυψαν στο ΚΥ Παλαμά

Αναφορικά με τους εικονικούς εμβολιασμούς που προέκυψαν στο ΚΥ Παλαμά ο Ι.Σ. Καρδίτσας καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός και συγχρόνως ζητά την επιτάχυνση των διαδικασιών και την πλήρη εξιχνίαση.
Μόλις γνωστοποιήθηκε το γεγονός, υπήρξε άμεση επικοινωνία του προέδρου του ΙΣΚ με τον διευθυντή και το ιατρικό προσωπικό του ΚΥ Παλαμά.

Οι συνάδελφοι ιατροί μας δήλωσαν έκπληκτοι και είχαν πλήρη άγνοια για το συμβάν και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο εξέφρασαν την αντίθεση τους σε τέτοιου είδους πρακτικές. Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι συνάδελφοι ιατροί υπερέβησαν εαυτό, έτσι ώστε να κατορθώσουν να εμβολιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.
Το ΚΥ Παλαμά αποτελεί πρότυπο κέντρο υγείας που κατάφερε να εμβολιάσει 40000 άτομα επιτυγχάνοντας τους 400 εμβολιασμούς την ημέρα.
Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας αποτελεί ύψιστης σημασίας στόχο για τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας και τέτοιου είδους συμβάντα είναι καταδικαστέα. Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου που στελεχώνουν το ΚΥ Παλαμά δηλώνουν την αντίθεση τους σε τέτοιου είδους γεγονότα και βρίσκονται στην διάθεση των ανθρώπων εκείνων που θα οριστούν από το Υπουργείο Υγείας και την 5η ΥΠΕ για την πραγματοποίηση της ΕΔΕ.
Πάγια θέση του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, είναι καμία ανοχή και αυστηροποίηση των μέτρων για τέτοιου είδους πράξεις και περιστατικά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     
ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ    
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΙΜΟΣ ΘΩΜΑΣ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.01
Δύση: 20.01
Σελήνη
5 ημερών
454 π.Χ.
Τελειώνει ο εξαετής πόλεμος Αθηναίων και Περσών στην Αίγυπτο.
311 π.Χ.
Ήττα των Ελλήνων από τους Καρχηδονίους στην Ιμέρα της Σικελίας.
275 π.Χ.
Ήττα του Βασιλέως Πύρρου της Ηπείρου από τους Ρωμαίους στο Βενεβέντο της Ιταλίας.
763
Ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Ε΄ κατατροπώνει τους Βουλγάρους στην μάχη της Αγχιάλου.
1800
Ο Αλή πασάς επιτίθεται ανεπιτυχώς κατά του Σουλίου.
1907
Ο Λοχαγός Ν. Δουμπιώτης (Αμύντας) εξοντώνει την βουλγαρο-ρουμανική συμμορία του διαβόητου κομιτατζή Χαψάσκι.
1913
Οι Βούλγαροι, υποχωρώντας, λεηλατούν και πυρπολούν το Δοξάτο Δράμας.
1921
Απελευθερώνεται από την VI Μεραρχία το Ακροϊνό (Αφιόν Καραχισάρ), μετά από σκληρότατο αγώνα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!