Ειδήσεις

Δήμος Σοφάδων: Στήριξη στις πυρόπληκτες περιοχές

Ο Δήμος Σοφάδων σε συνεννόηση και συνεργασία με την ΠΕΔ Θεσσαλίας αλλά και τους πυρόπληκτους Δήμους, συμμετέχει και συνδράμει με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης στις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί από την πρωτοφανή πύρινη καταστροφή.
Η καταγραφή των αναγκών ιεραρχείται με βάση τις προτεραιότητες των δήμων που δοκιμάζονται σκληρά αυτές τις μέρες.

Η αγάπη του κόσμου καθημερινά παρουσιάζεται απλόχερα με αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης. Η εμπειρία ωστόσο από προηγούμενες καταστροφές δείχνει ότι τα συγκεκριμένα είδη σε μεγάλες ποσότητες πιθανόν να μη μπορούν να χρησιμοποιηθούν ολοκληρωτικά καθώς και να προκύψουν διάφορα προσκόμματα στη διαδικασία διανομής.
Στόχος μας συνεπώς είναι η κάλυψη των στοχευμένων αναγκών των πυρόπληκτων όπως αυτές προσδιορίζονται από τους ίδιους.
Για αυτό το λόγο επιλέξαμε ως ΠΕΔ Θεσσαλίας να ανοίξουμε λογαριασμούς στις τράπεζες EUROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ που θα συγκεντρώσουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσό για να δώσουμε άμεση ώθηση στην ανακατασκευή των υποδομών των συγκεκριμένων περιοχών (ύδρευση-ηλεκτροδότηση-δρόμοι-καθαριότητα κλπ.) .
Μη ξεχνώντας και το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που δεχτήκαμε ως ΠΕ Καρδίτσας στο φαινόμενο του Ιανού, καλούμε τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και κάθε συνδημότη που επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα να συνδράμει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK A.E.
Λογ/μός όψεως
0026.0217.37.0202535905
ΙΒΑΝ GR2402602170000370202535905
με την αναγραφή ΥΠΕΡ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Λογ/μός όψεως
6255154584587
ΙΒΑΝ GR5101712550006255154584587
με την αναγραφή ΥΠΕΡ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ»

Η Επιτροπή διαχείρισης οικονομικής βοήθειας πυρόπληκτων
1.Νασιακόπουλος Αθανάσιος,
Πρόεδρος της ΠΕΔΘ και δήμαρχος Δήμου Κιλελέρ,
2.Γκουντάρας Αντώνιος , δήμαρχος Δήμου Αγιάς ,
3. Βαρδακούλης Αχιλλέας , Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και δημ. σύμβουλος Δήμου Κιλελέρ.
4.Βαφίνης Πέτρος , δήμαρχος Δήμου Αλοννήσου
5.Τζούμας Θεόδωρος , δήμαρχος Δήμου Σκιάθου.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συμμετοχή σας

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.01
Δύση: 20.01
Σελήνη
5 ημερών
454 π.Χ.
Τελειώνει ο εξαετής πόλεμος Αθηναίων και Περσών στην Αίγυπτο.
311 π.Χ.
Ήττα των Ελλήνων από τους Καρχηδονίους στην Ιμέρα της Σικελίας.
275 π.Χ.
Ήττα του Βασιλέως Πύρρου της Ηπείρου από τους Ρωμαίους στο Βενεβέντο της Ιταλίας.
763
Ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Ε΄ κατατροπώνει τους Βουλγάρους στην μάχη της Αγχιάλου.
1800
Ο Αλή πασάς επιτίθεται ανεπιτυχώς κατά του Σουλίου.
1907
Ο Λοχαγός Ν. Δουμπιώτης (Αμύντας) εξοντώνει την βουλγαρο-ρουμανική συμμορία του διαβόητου κομιτατζή Χαψάσκι.
1913
Οι Βούλγαροι, υποχωρώντας, λεηλατούν και πυρπολούν το Δοξάτο Δράμας.
1921
Απελευθερώνεται από την VI Μεραρχία το Ακροϊνό (Αφιόν Καραχισάρ), μετά από σκληρότατο αγώνα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!