Ειδήσεις

Παράταση για όλους τους δανειολήπτες που έχασαν τις προθεσμίες του Ν. Κατσέλη

Πρόσκληση στους δανειολήπτες που έχουν υπαχθεί στον Ν. Κατσέλη με προσδιορισμένη δικάσιμο μετά την 15η Ιουνίου 2021 οι οποίοι δεν υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση επαναπροσδιορισμού στην πλατφόρμα της ΕΓΔΙΧ, απηύθυνε στην σημερινή του τοποθέτηση στη Βουλή ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας.

Σύμφωνα με τον Ν. 4812/2021 όσες αιτήσεις επαναπροσδιορισμού δεν υποβλήθηκαν εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών, δύνανται κατ’ εξαίρεση να υποβληθούν από την 1η.7.2021 έως και τις 15.7.2021.
Επιπλέον, από το Υπουργείο Δικαιοσύνης προβλέφθηκε ειδική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία το χρονικό διάστημα από 1η.8.2021 έως 31.8.2021 δεν υπολογίζεται στις προθεσμίες των άρθρων 4Η, 4ΙΑ, 4ΙΣΤ και 4ΙΖ του ν. 3869/2010.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.51
Δύση: 17.26
Σελήνη
2 ημερών
1827
Νίκη των Ελλήνων στο Δίστομο.
1828
Πεθαίνει στην Βιέννη ο Γεν. Αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας Αλέξανδρος Υψηλάντης.
1941
Το υποβρύχιο "Πρωτεύς" βυθίζει στην Αδριατική το ιταλικό οπλιταγωγό "Σαρδηνία".
1943
Το αντιτορπιλικό "Βασίλισσα Όλγα" βυθίζει την ιταλική κορβέτα "Στρόμπολι", ανατολικά των ακτών της Τύνιδος.
1952
Πανσπουδαστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα υπέρ της Ένωσης της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!