Ειδήσεις

Επιχείρηση καθαριότητας και ευπρεπισμού στους δημόσιους χώρους στη συνοικία Καμινάδων

altΒ. Τσιάκος: Κάνουμε το αυτονόητο και θα συνεχίσουμε σε όλη την πόλη και στα χωριά

Περισσότερες φωτογραφίες –κλικ εδώ-

Συντονισμένη επιχείρηση για τη βελτίωση της εικόνας και τον ευπρεπισμό των συνοικιών της Καρδίτσας έχει ξεκινήσει η Δημοτική αρχή. Η εκκίνηση έγινε το πρωί της Πέμπτης από την συνοικία Καμινάδων όπου ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικός εξοπλισμός από τρεις υπηρεσίες του Δήμου έδρασαν στις πλατείες και τους δρόμους της περιοχής.

Ειδικότερα η επιχείρηση έγινε από τις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και την τεχνική υπηρεσία. Ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι. Ειδικότερα έγινε απομάκρυνση μπαζών και σκουπιδιών από δημόσιους χώρους, κόπηκαν χόρτα, έγινε περιποίηση των πάρκων και των παρτεριών, έγιναν μικρό-αποκαταστάσεις σε πεζοδρόμια, βάφτηκαν φωτιστικά, αλλάχτηκαν λάμπες όπου χρειάστηκε κλπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην όλη προσπάθεια πήραν μέρος εθελοντικά τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρείας Keller Williams (KW)  που βρέθηκαν στο χώρο του πάρκου απέναντι από το 11ο Δημοτικό σχολείο.
Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος επισκέφτηκε τους χώρους των παρεμβάσεων και συνομίλησε με εργαζομένους αλλά και τους πολίτες της περιοχής. Είναι χαρακτηριστικό, ότι αρκετοί κάτοικοι ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει, από τη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του Δήμου. «Κάνουμε το αυτονόητο», τόνισε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος. «Θα συνεχίσουμε σε όλες τις συνοικίες και στα χωριά ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Θα ήθελα να ζητήσω από όλους τους δημότες να βοηθήσουν την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής δείχνοντας σεβασμό στο δημόσιο χώρο» κατέληξε στη δήλωση του ο Δήμαρχος. Ακόμη ο κ. Τσιάκος ευχαρίστησε τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρίας KW που εθελοντικά βοήθησαν στην καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της περιοχής και ευχήθηκε το παράδειγμα τους να ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες ή ομάδες συμπολιτών.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.01
Δύση: 20.01
Σελήνη
5 ημερών
454 π.Χ.
Τελειώνει ο εξαετής πόλεμος Αθηναίων και Περσών στην Αίγυπτο.
311 π.Χ.
Ήττα των Ελλήνων από τους Καρχηδονίους στην Ιμέρα της Σικελίας.
275 π.Χ.
Ήττα του Βασιλέως Πύρρου της Ηπείρου από τους Ρωμαίους στο Βενεβέντο της Ιταλίας.
763
Ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Ε΄ κατατροπώνει τους Βουλγάρους στην μάχη της Αγχιάλου.
1800
Ο Αλή πασάς επιτίθεται ανεπιτυχώς κατά του Σουλίου.
1907
Ο Λοχαγός Ν. Δουμπιώτης (Αμύντας) εξοντώνει την βουλγαρο-ρουμανική συμμορία του διαβόητου κομιτατζή Χαψάσκι.
1913
Οι Βούλγαροι, υποχωρώντας, λεηλατούν και πυρπολούν το Δοξάτο Δράμας.
1921
Απελευθερώνεται από την VI Μεραρχία το Ακροϊνό (Αφιόν Καραχισάρ), μετά από σκληρότατο αγώνα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!