Τρία έξυπνα hacks μαγειρέματος για το κοτόπουλο που θα ευχηθείτε να γνωρίζατε νωρίτερα

altΤο κοτόπουλο είναι μία από τις πιο ευέλικτες πρωτεΐνες. Μπορείτε να το φάτε ψητό ή βραστό, σε μπουκιές, μεγαλύτερα κομμάτια ή και ολόκληρο. Μπορεί να είναι το κυρίως πιάτο ή να προστεθεί σε μια σαλάτα ή ένα σάντουιτς. Ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, από λαχανικά μέχρι φρούτα και ξηρούς καρπούς.Υπάρχουν, μάλιστα, τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω, ώστε θα μπορούσατε να τρώτε κοτόπουλο για κάθε γεύμα, κάθε μέρα, και πιθανότατα να έχετε μια διαφορετική εμπειρία κάθε φορά. 
Και για να το πετύχετε αυτό, εξηγεί το tastingtable.com, θα πρέπει να μάθετε τα παρακάτω έξυπνα κόλπα μαγειρέματος του κοτόπουλου, τα οποία υπόσχονται γεύση που απογειώνει.
Διατηρήστε το κοτόπουλό σας σε άλμη με αλατόνερο για να το κρατήσετε υγρό
Κατσαρόλα με κοτόπουλο
Ενώ το κοτόπουλο θεωρείται μία από τις πιο υγιεινές πρωτεΐνες, η προσοχή στην έξυπνη διατροφή μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε έλλειψη γεύσης. 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.10
Δύση: 19.56
Σελήνη
20 ημερών
301 π.Χ.
Ήττα του Αντιγόνου από τον Σέλευκο, τον Πτολεμαίο, τον Κάσσανδρο και τον Λυσίμαχο στην Ιψό της Φρυγίας.
280 π.Χ.
Οι Έλληνες, υπό τον Βασιλέα της Ηπείρου Πύρρο, νικούν τους Ρωμαίους στην Ηράκλεια της Κάτω Ιταλίας.
668
Δολοφονείται ο Αυτοκράτορας Κώνστας Β΄ στις Συρακούσες της Σικελίας. Τον διαδέχεται ο υιός του Κωνσταντίνος Δ΄ ο Πωγωνάτος.
1821
Δύναμη 5.000 Τούρκων συγκρούεται στους Λάκκους Χανίων με τους Έλληνες επαναστάτες.
1906
Οι οπλαρχηγοί Ιω. Καραβίτη και Ευαγγ. Νικολούδη προσβάλλουν στην Κέλλη (Γκορνίτσοβο) Φλωρίνης τη συμμορία του αρχικομιτατζή Τάνε.
1913
Έναρξη της τριημέρου μάχης της Τζουμαγιάς.
1921
Αποφασίζεται η ανάληψη επιχειρήσεων προς την Άγκυρα, για την καταστροφή του κεμαλικού στρατού.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!