Θεσσαλία - Βουλή

«Αξιοποίηση της μελέτης του Φράγματος Μουζακίου»

Ζήτησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας από το Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη

Ο Βουλευτής του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Περισσότερα...

Ασ. Σκόνδρα: Επανέρχεται το απευθείας δρομολόγιο Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα

Επαναλειτουργεί από αύριο, Μ. Τετάρτη, το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 884 και 885 Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα, εξυπηρετώντας επιβάτες της δυτικής Θεσσαλίας, μεταξύ των οποίων και της Καρδίτσας. Μία εξέλιξη, που ικανοποιεί τους πολίτες και τους Συλλόγους Φίλων Σιδηροδρόμων Καρδίτσας – Τρικάλων, οι οποίοι ζητούσαν επισταμένως  την επαναλειτουργία της εν λόγω γραμμής.

Περισσότερα...

«Σχολή Γάλακτος στην Καρδίτσα»

Κατέθεσε πρόταση ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κωτσός στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό συναντήθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός. Ο κ. Κωτσός κατά τη διάρκεια της συνάντησης κατέθεσε πρόταση στον κ. Λιβανό για δημιουργία Σχολής Γάλακτος στο Νομό Καρδίτσας τονίζοντας πως ο πρωτογενής τομέας παραγωγής αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για τη χώρα μας συνολικότερα και ειδικότερα για το Νομό Καρδίτσας που βασίζει το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας του στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή.

Περισσότερα...

Α.Σκόνδρα: Δημιουργούμε μηχανισμό στήριξης αγροτών-επαγγελματιών για συνέπειες φυσικών καταστροφών

Ένα σημαντικό νομοσχέδιοψηφίστηκε χθες στη Βουλή, που αφορά τους αγρότεςκαι χιλιάδες επαγγελματίες της Καρδίτσας.Η Βουλευτής του Νομού μας, κ. Ασημίνα Σκόνδρα, δηλώνει σχετικά:
«Οι Καρδιτσιώτισσες και οι Καρδιτσιώτες βιώσαμε τις τραγικές συνέπειες του Ιανού, με τις καταστροφές και τις απώλειες που άφησε πίσω του. Όλοι πλέον αναγνωρίζουμε, ότι ηπατρίδα μας πλήττεται όλο και συχνότερα από φυσικές καταστροφές, από σεισμούς και πλημμύρες, οι οποίες μάλιστα αυξάνονταισε ένταση, κυρίως λόγω των κλιματικών αλλαγών.

Περισσότερα...

«Ναι Κεφαλογιάννη για Υδατοδρόμιο στη Λίμνη Πλαστήρα»

Συνάντηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη

Με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε ο Βουλευτής του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ανάπτυξη του Νομού Καρδίτσας και συγκεκριμένα ο κ. Κωτσός έφερε στην επιφάνεια θέμα κατασκευής υδατοδρομίου στη Λίμνη Πλαστήρα.

Περισσότερα...

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γιώργου Κωτσού στον Στέφανο Τσιτσιπά

Τα συγχαρητήριά του εκφράζει με μήνυμά του ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσα κ. Γιώργος Κωτσός στον Στέφανο Διαμαντή για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο διπλό του τουρνουά Mega Saray Open που έγινε στην Αττάλεια

«Με 2 κύπελα γυρίζει στην πατρίδα μας ο Στέφανος Διαμαντής από το Mega Saray Open που έγινε στην Αττάλεια. Ο Καρδιτσιώτης αθλητής μέσα στην Τουρκία κατάφερε και κατέκτησε την 1η θέση στο διπλό του τουρνουά ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του μονού.

Περισσότερα...

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γιώργου Κωτσού στον Στέφανο Τσιτσιπά

Τα συγχαρητήριά του εκφράζει με μήνυμά του ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσα κ. Γιώργος Κωτσός στον Στέφανο Τσιτσιπά για την κατάκτηση του τίτλου Masters
 
«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σήμερα έγραψε ιστορία στο Monte Carlo καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας που κατάκτησε τον τίτλο Masters. Ένας συγκλονιστικός αγώνας όπου ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, έδειξε σε διεθνές επίπεδο πως κανένα όνειρο δεν γίνεται πραγματικότητα  με μαγικό τρόπο, αλλά μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και προσπάθεια, με ασίγαστη ενεργητικότητα και αποφασιστικό θάρρος. 

Περισσότερα...

Δεκτή η πρόταση της A.Σκόνδρα για καθ'υπέρβαση εισαγωγή στα ΑΕΙ υποψηφίων της Καρδίτσας λόγω Ιανού

Πολύ σημαντική είναι η θετική ανταπόκριση του Υπουργείου Παιδείας στην πρόταση της Βουλευτή Ασημίνας Σκόνδρα, για εισαγωγή υποψηφίων του Νομού Καρδίτσας, στις προσεχείς Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021, καθ' υπέρβαση του αριθμού των εισακτέων σε σχολές και τμήματα των ΑΕΙ.

Περισσότερα...

Συνάντηση του Βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Κωτσού με το Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη

«Νέο Πρόγραμμα από τον ΟΑΕΔ για Ανέργους»

Σε συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στις εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ στο Νομό Καρδίτσας, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κωτσός επισκέφθηκε τον Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ. και φίλο κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη στα γραφεία της διοίκησης του Ο.Α.Ε.Δ. στον Άλιμο. Ο κ. Κωτσός έθεσε στον κ. Πρωτοψάλτη θέματα σχετικά με την ορθή αξιοποίηση των ενισχύσεων που προκηρύσσονται από τον Ο.Α.Ε.Δ.

Περισσότερα...

Αναφορά Κωτσού και επιστολή των Δημάρχων για bonus στους μαθητές που δίνουν φέτος Πανελλήνιες

Σε συνέχεια της συνάντησης του με την Υπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως, κατέθεσε μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου αναφορά ο Βουλευτής του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός,ζητώντας να εφαρμοστεί για τους εισακτέους που θα δοκιμάσουν την εισαγωγή τους στις Πανελλήνιες του 2021, η πρόβλεψη για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των μαθητών περιοχών που επλήγησαν από πλημμύρες καθ’ υπέρβασιν του αριθμού εισακτέων για όσους συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις όπως συνέβη και το 2018.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 100

Έναρξη
Προηγούμενο
1

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.22
Δύση: 19.28
Σελήνη
26 ημερών
1808
Οι Τουρκαλβανοί νικούν τους Έλληνες επαναστάτες στην Καλαμπάκα.
1821
Υψώνεται η Σημαία της Επαναστάσεως στο Καρλόβασι Σάμου.
Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος οχυρώνεται στο χάνι της Γραβιάς και αναχαιτίζει την προέλαση της στρατιάς του Ομέρ Βρυώνη.
1907
Φονεύεται ο Μακεδονομάχος Ανθλγός Παπαδάς Ζαχαρίας (καπετάν Φούφας) στο Παλαιοχώρι (Φούφα) Κοζάνης.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τη Μήλο και οι Ιταλοί τη Σάμο.
1945
Παραδίδεται η γερμανική φρουρά της Ρόδου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.