Ο Λάκης Λαζόπουλος ξανά στο Θεσσαλικό Θέατρο!

Αναλαμβάνει χρέη συμβούλου, με αρμοδιότητα την εξωστρέφεια του ιστορικού θεάτρου της Λάρισας, μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής.
Το «Θεσσαλικό Θέατρο» συνδέεται και πάλι με τις ρίζες του, καθώς, μετά την ανάληψη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή από τον Ορέστη Τάτση, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον γνωστό Λαρισαίο ηθοποιό, προκειμένου να αναβιώσει την αίγλη του παρελθόντος του.

Είναι ένα παρελθόν πλούσιο σε θεατρική πρωτοπορία, που αναφέρεται στην εποχή που το Θεσσαλικό Θέατρο λειτουργούσε ως σχολή για δεκάδες καταξιωμένους, σήμερα, καλλιτέχνες, οι οποίοι έκαναν τα πρώτα βήματά τους σε αυτό.

Σαρξ εκ της σαρκός αυτής της σχολής, ο Λαρισαίος ηθοποιός έρχεται με την απόφαση της Δημοτικής αρχής να ενώσει το χτες με το σήμερα, αναλαμβάνοντας χρέη συμβούλου, με αρμοδιότητες που αναφέρονται στην εξωστρέφεια του θεάτρου, στην ανάδειξη των παραγωγών του, στη διεύρυνση του κύκλου των συνεργατών και των συνεργασιών του και την προώθηση του έργου του, με σκοπό την περαιτέρω εξέλιξή του και τη διασφάλιση μιας δημιουργικότερης και παραγωγικότερης πορείας στο μέλλον.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποδέχτηκε ως ιδιαίτερα κολακευτική για τον ίδιο τη συνεργασία του με το «Θεσσαλικό Θέατρο». Από την πλευρά της, η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι αυτή η συνεργασία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση της λαμπρής πορείας του θεάτρου.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.13
Δύση: 17.10
Τελευταίο Τέταρτο
1800
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον αγιορείτη νεομάρτυρα Κωνσταντίνο από την Ύδρα.
1821
Οι Τούρκοι πυρπολούν τον Πολύγυρο Χαλκιδικής και σφάζουν πολλούς από τους κατοίκους του.
1827
Νικηφόρος μάχη στο Τρικέρι Μαγνησίας.
1848
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Κρήτη τον νεομάρτυρα Παντελεήμονα.
1906
Το ανταρτικό σώμα του Ανθυπολοχαγού Σαράντου Αγαπηνού (Τέλλου Άγρα) επιτίθεται εναντίον της βουλγαρικής καλύβας στο Ζερβοχώρι της λίμνης Γιαννιτσών.
1919
Συνθήκη του Νεϊγύ, με την οποία τερματίστηκε η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ των νικητριών δυνάμεων και της Βουλγαρίας.
1940
Απώθηση της ιταλικής μεραρχίας Φερράρα στο στενό Δελβινακίου από τον Ελληνικό Στρατό.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!