Νέο δρόμο για τη σύνδεση της Βερδικούσιας με το Βλαχογιάννι κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ολοκληρώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το οδικό κύκλωμα προς Παλιάμπελα με την κατασκευή του νέου δρόμου που συνδέσει τη Βερδικούσια με το Βλαχογιάννι συνολικού μήκους 3,8 χλμ. Το έργο εντάσσεται στο ολοκληρωμένο σχέδιο παρεμβάσεων για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε περιοχές της Ελασσόνας συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 4,5 εκατ. ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κατασκευάζει δρόμους ανάπτυξης σε περιοχές της Ελασσόνας με ισχυρή κτηνοτροφική δραστηριότητα και αγροτική παραγωγή. Επενδύουμε σε έργα ουσίας που επιλύουν προβλήματα της καθημερινότητας των ανθρώπων της παραγωγής και του μόχθου και διασφαλίζουν την ασφαλή πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες και στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις αλλά και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων. Στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων της υπαίθρου δίνοντας τους τη δυνατότητα να μείνουν στο τόπο τους ώστε να συνεχίσουν να παράγουν και να δημιουργούν» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/DPJD3cM55ZE


 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.08
Δύση: 18.39
Σελήνη
21 ημερών
629
Ο Αυτοκράτωρ Ηράκλειος επιστρέφει νικητής στην Κωνσταντινούπολη, φέρνοντας μαζί του τον Τίμιο Σταυρό.
1814
Ιδρύεται η Φιλική Εταιρεία από τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο στην Οδησσό της Ρωσίας.
1825
Ο Ιμπραήμ κυριεύει την Κυπαρισσία, καίει τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και την Λιγούδιστα και επιστρέφει στα Μεσσηνιακά φρούρια.
1831
Υπογράφεται το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, με το οποίο ρυθμίζονται τα σύνορα μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας στη γραμή Άρτας-Βόλου.
1848
Εξέγερση στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας από ομάδες ενόπλων χωρικών, με σκοπό την κατάργηση του καθεστώτος της αγγλικής προστασίας.
1906
Στην πλατεία της Δράμας απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο Αρμέν Κούπτσιος (Προκόπιος) από τον Βώλακα Δράμας.
1922
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγγέλλει με διακήρυξη ότι παραιτείται από τον θρόνο υπέρ του Διαδόχου Γεωργίου.
1943
Πυρπόληση και καταστροφή 11 χωριών και εκτέλεση από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής 352 Κρητών της Επαρχίας Βιάννου Ηρακλείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!