Διαδικτυακή ημερίδα του Europe Direct για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά εργασίας

Το Γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων του για το 2021, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τις επιπτώσεις της πανδημίας του COVID19 στην αγορά εργασίας, την Πέμπτη 07/10/2021 και ώρα 12.00-13.30.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας « Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην covid-19 εποχή. Έργα και δράσεις»
Βασίλης Χατζηκαμαγιάννης, Επικεφαλής EDIC Thessaly, διευθυντής Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας «Δράσεις Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας»
Δημήτρης Καλλιώρας, Αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Η ευρωπαϊκή απάντηση στην πανδημία covid-19»
Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου- Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας «Οικονομικές επιπτώσεις του covid-19»
Ολγα Τσιούρβα, Περιφερειακή διευθύντρια ΟΑΕΔ Θεσσαλίας «Οι επιπτώσεις του covid-19 στο εργατικό δυναμικό»
Έλενα Καματέρη, Γενική διευθύντρια ΣΘΕΒ «Πώς η πανδημία του covid-19 επηρέασε τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας»
Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρούστας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση σε live μετάδοση στοYoutube: https://www.youtube.com/watch?v=jtrru1I9mNE ή στο facebook του EUROPE DIRECT Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.19
Δύση: 17.06
Σελήνη
28 ημερών
1822
Νίκη κοντά στην Κόρινθο των Ελλήνων επαναστατών.
1826
Σφαγές Ελλήνων από Τούρκους στην Αθήνα.
1828
Ο Κιουταχής σουβλίζει 2 Έλληνες αιχμαλώτους στον βράχο του Αρείου Πάγου.
1906
Ο οπλαρχηγός Παύλος Κύρου φονεύεται στο Όστιμα (Τρίγωνο) της περιοχής Κορεστίων σε μάχη με τουρκικές δυνάμεις.
Ο οπλαρχηγός Δημ. Νταλίπης φονεύεται στο χωριό Ανταρτικό της περιοχής Κορεστίων σε μάχη με τουρκικές δυνάμεις.
1943
Το Στρατηγείο της Μέσης Ανατολής διατάσσει τους Ιερολοχίτες και τους Βρετανούς κομμάντος να εκκενώσουν τη Σάμο.
1958
Μάχη στο Δίκημο της Κύπρου όπου πέφτει ηρωικώς μαχόμενος κατά των Βρετανών ο Μάτσης, τομεάρχης Κυρήνειας της ΕΟΚΑ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!