Εξιχνιάστηκε η κλοπή ΑΤΜ που διαπράχθηκε στην Λάρισα

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, η κλοπή μηχανήματος αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) που είχε διαπραχθεί στον περασμένο Απρίλιο σε περιοχή του νομού Λάρισας.
Συνελήφθησαν σήμερα (29-12-2020) τις πρωινές ώρες σε περιοχές του Τυρνάβου και της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, τέσσερα άτομα, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας, για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν ακόμη δύο συνεργοί τους, οι οποίοι κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, την 10-04-2020 τις πρώτες πρωινές ώρες οι τέσσερις δράστες μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς τους, εμβόλισαν με κλεμμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο την πρόσοψη υποκαταστήματος τράπεζας σε περιοχή του νομού Λάρισας και αφαίρεσαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ). Στη συνέχεια, αφού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό από το εσωτερικό του μηχανήματος, εγκατέλειψαν το μηχάνημα και το προαναφερόμενο όχημα σε αγροτικές περιοχές του Τυρνάβου και διέφυγαν με δύο άλλα οχήματα.

Στο πλαίσιο οργανωμένης και συντονισμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, οι τέσσερις από τους δράστες συνελήφθησαν, δυνάμει εκδοθέντων ενταλμάτων σύλληψης, σε περιοχές του Τυρνάβου και της Φθιώτιδας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις και να ταυτοποιηθούν τυχόν λοιποί συνεργοί τους. 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.01
Δύση: 20.01
Σελήνη
4 ημερών
1570
Μανιάτες, Κυθηριώτες και αγήματα του βενετικού στόλου αρχίζουν την πολιορκία του Πόρτο Κάγιο.
1821
Ο Χουρσίτ Πασάς καταστρέφει τους Καλαρρύτες και το Συρράκο Ηπείρου.
1822
Ήττα των Ελλήνων από τους Τούρκους στην Πλάκα Σουλίου.
1850
Αναγνώριση του αυτοκεφάλου της Εκκλησίας της Ελλάδος από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
1908
Θάνατος του Μακεδονομάχου Χρ. Δούλη από την Φλώρινα.
1958
Οι Τούρκοι σκοτώνουν στην Πάφο με πελέκια και μαχαίρια τον Αριστείδη Παπαδόπουλο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!