Με επιτυχία διεξήχθη στην Καρδίτσα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην

Την Κυριακή 16 Μαρτίου η πόλη μας φιλοξένησε με τεράστια επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 20χλμ - Ημερίδα Βάδην. Με αφορμή αυτή τη μεγάλη διοργάνωση που ανάδειξε ακόμη περισσότερο την Καρδίτσα και τους μεγάλους αθλητές της ως πρωταγωνίστρια του Βάδην, η αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Καρδίτσας θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες στον Σύνδεσμο Ελληνικών Αθλητικών Γυμναστικών Σωματείων ( Σ.Ε.Γ.Α.Σ) για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην Καρδίτσα με την ανάθεση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Βάδην - Ημερίδας Βάδην.

Επίσης ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, την Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας, την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, την Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας και το Τμήμα Τροχαία Καρδίτσας, το Ε.Κ.Α.Β., τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τμήμα Καρδίτσας, την Δημοτική Αστυνομία, την Τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Καθαριότητας & Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας.
Τέλος η αντιδημαρχία εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους δεκάδες εθελοντές οι οποίοι συνετέλεσαν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης.


 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.30
Δύση: 19.20
Πανσέληνος
431 π.Χ.
Εισβολή των Λακεδαιμονίων στην Αττική. Έναρξις του Πελοποννησιακού πολέμου.
1815
Σφαγιάζεται ο νεομάρτυρας Κάκιος από τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη.
1821
Δεύτερη μάχη του Γαλατσίου της Μολδαβίας.
Σφαγές Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη.
1823
Ο Κιουταχής καταστρέφει τα χωριά Λεχώνια, Άγιο Αβοκάσιο και Λαυρέντιο, Πινακάδες και Βυζίτσα της Μαγνησίας.
1917
Το 2ο Τάγμα του 1ου Συντάγματος Σερρών καταλαμβάνει την αμυντική τοποθεσία του Ραβινέ.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!