Κάλεσμα ΕΟΑΣΝΛ για το συλλαλητήριο στον Παλαμά - Καρδίτσας

Οι καταστροφικές πλημμύρες, για δεύτερη φορά σε 3 εβδομάδες, έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα σε χιλιάδες στρέμματα καλλιεργούμενης γης, στην φυτική και ζωική παραγωγή και το κεφάλαιο, σε εξοπλισμό, σε σπίτια, αυτοκίνητα και μηχανήματα.
Επιβάλλεται η κυβέρνηση να ενισχύσει άμεσα του πληγέντες παραγωγούς και να απαιτήσουμε δίκαιες αποζημιώσεις στην παραγωγή και το κεφάλαιο στο πραγματικά 100% των απωλειών μας.

Να γίνουν τα απαραίτητα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της Θεσσαλίας. Τα απαραίτητα έργα αποκατάστασης των σπασμένων φραγμάτων, αναχωμάτων, καθαρισμός καναλιών, ρέματα, και όλα τα απαραίτητα έργα που έχουν διαλυθεί στις δυο πλημμύρες. Να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί Κυβέρνηση και Περιφέρεια, που ανάμεσα στις δυο πλημμύρες δεν έγινε η αποκατάσταση και καθαρισμός.
Η καταστροφή αγκαλιάζει όλη την Θεσσαλία, με κοινό και συντονισμένο αγώνα όλων των φορέων της περιοχής θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και ικανοποίηση των αιτημάτων μας που είναι αιτήματα επιβίωσης για χιλιάδες κατοίκους της υπαίθρου.
Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας  καλεί τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού, ιδιαίτερα τους πλημμυροπαθείς, να συμμετέχουν στο πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν οι φορείς της Καρδίτσας την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 12 το μεσημέρι στον ΠΑΛΑΜΑ.
Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας!
 Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Το. Δ.Σ της ΕΟΑΣΝΛ

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.39
Δύση: 16.58
Σελήνη
25 ημερών
1826
Ο Καραϊσκάκης, μαζί με το ιππικό του Χατζημιχάλη, κατατροπώνει τους Τούρκους στο Τουρκοχώρι Λιβαδειάς.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κορυτσά.
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Δέλβινο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"