Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης των Δήμων ν. Καρδίτσας

Οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης των δήμων του νομού μας θα πραγματοποιηθούν:

•Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Σοφάδων την Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη στις 7.30 μμ στην τριγωνική πλατεία των Σοφάδων. Θα μιλήσουν ο Ηλίας Στουρνάρας υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Σοφάδων και ο Βασίλης Κρανιάς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την λαϊκή συσπείρωση περιφέρειας Θεσσαλίας.

•Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Μουζακίου το Σάββατο 30 Σεπτέμβρη στις 11 π.μ στο κατάστημα «ΛΙΑΠΑ». Θα μιλήσουν ο Αστέρης Χαλάτσης υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Μουζακίου και ο Βασίλης Κρανιάς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την λαϊκή συσπείρωση περιφέρειας Θεσσαλίας.
•Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Κυριακή 1 Οκτώβρη στις 12 μ. στο Πνευματικό κέντρο Μορφοβουνίου «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ»

Θα μιλήσουν ο Βασίλης Ελευθερίου υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Λίμνης Πλαστήρα και ο Βασίλης Κρανιάς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την λαϊκή συσπείρωση περιφέρειας Θεσσαλίας.
•Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Παλαμά την Κυριακή 1 Οκτώβρη στις 7.30 μμ στο κατάστημα «ΤΙΤΑΝΙΟ». Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές υποψήφιος περιφερειάρχης με την λαϊκή συσπείρωση περιφέρειας Θεσσαλίας και ο Άρης Πολυγένης υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Παλαμά.
•Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Καρδίτσας την Τετάρτη 4 Οκτώβρη στις 7.30 μμ στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές υποψήφιος περιφερειάρχης με την λαϊκή συσπείρωση περιφέρειας Θεσσαλίας και ο Έκτορας Γάζος υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Καρδίτσας.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.39
Δύση: 16.58
Σελήνη
25 ημερών
1826
Ο Καραϊσκάκης, μαζί με το ιππικό του Χατζημιχάλη, κατατροπώνει τους Τούρκους στο Τουρκοχώρι Λιβαδειάς.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κορυτσά.
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Δέλβινο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"