Ανακοίνωση - κάλεσμα συμμετοχής στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας της Δευτέρας (21/3)

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου Καρδίτσας χαιρετίζει των αγώνα τον μικρών εμποροβιοτεχνών της περιοχή μας.
Το αυξανόμενο κόστος ζωής, παίρνει επιπλέον φωτιά και από την πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία, που γίνεται για τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων και δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας συμφέροντα, για το λόγο αυτό ακριβώς απαιτείται και η άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο.

Τα αιτήματα για την προστασία του εισοδήματος, απέναντι στην ακρίβεια, στα τιμολόγια του ρεύματος, των καυσίμων και των ειδών λαϊκής κατανάλωσης είναι κοινά.
Εμείς οι εργαζόμενοι θα δώσουμε τον αγώνα, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας. Πληρώσαμε την κρίση, την πανδημία, τον Ιανό. Δεν θα πληρώνουμε και την ακρίβεια, που είναι αποτέλεσμα της απελευθέρωσης της Ενέργειας και του Πολέμου στην Ουκρανία.

Συμμετέχουμε στην αυτοκινητοπομπή τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, 10:30 το πρωί, στο χώρο της εμποροπανήγυρης.  Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία στης 6 του Απρίλη και στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνουμε μαζί με άλλα σωματεία .

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.29
Δύση: 19.21
Σελήνη
16 ημερών
1821
Οι Τούρκοι κυριεύουν το Γαλάτσι της Μολδαβίας, πυρπολούν την πόλη και σφάζουν τους χριστιανούς κατοίκους.
Οι Ψαριανοί αρπάζουν από τον κόλπο του Αίνου 23 τουρκικά κανόνια και τα μεταφέρουν στα Ψαρά.
1824
Η σορός του λόρδου Βύρωνα μεταφέρεται στη Ζάκυνθο προς ταφή.
1829
Ο Τούρκος φρούραρχος παραδίδει με συνθήκη το φρούριο της Ναυπάκτου στον Αυγουστίνο Καποδίστρια.
1897
Οι Ελληνικές δυνάμεις που αμύνονται στην περιοχή Γριμπόβου Άρτας αναγκάζονται να συμπτυχθούν προς την Άρτα.
1919
Απόβαση του Ελληνικού Στρατού στην Σμύρνη.
1941
Αυτοκτονεί η Πηνελόπη Δέλτα, μην αντέχοντας να βλέπει τη γερμανική κατοχή.
1945
Δύναμη 220 Ιερολοχιτών απελευθερώνει το νησί της Ρόδου και προξενεί σοβαρές ζημιές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!