Ειδήσεις

Σύμβαση για “Συντήρηση χώρου υπαίθριων δραστηριοτήτων ΚΠΕ και μαθητικής εστίας Μουζακίου”

altΥπεγράφη την Τρίτη (15/10) στο Δημαρχείο Μουζακίου, μεταξύ του Δημάρχου Μουζακίου κ.Θεοφάνη Στάθη και του ανάδοχου εκπροσώπου της εταιρείας “ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ”, σύμβαση έργου με προϋπολογισμό μελέτης 51.000 € (με Φ.Π.Α.) Το παρών έδωσε ο επιβλέπων μηχανικός του Δήμου κ.Θανάσης Σπανός.
 
Το έργο αφορά εργασίες για την αποκατάσταση των εκτεταμένων φθορών του ασφαλτοτάπητα του χώρου υπαίθριων δραστηριοτήτων του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και της Μαθητικής Εστίας Μουζακίου προκειμένου να καθίστανται ασφαλή κατά τη χρήση τους.
 
Συγκεκριμένα προβλέπεται να υλοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες:
1. Ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη σε δύο στρώσεις
2. Κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης
3. Κατασκευή ασφαλτοτάπητα συμπυκνωμένου πάχους 5 εκ. με χρήση κοινής ασφάλτου
 
“Συνεχίζουμε αδιάκοπα τις εργασίες στο κτίριο της Μαθητικής Εστίας Μουζακίου, ώστε να είμαστε έτοιμοι αρχές Νοεμβρίου να υποδεχτούμε τους πρώτους δόκιμους. Η συντήρηση και οι εργασίες του υπαίθριου χώρου, είναι αναγκαίες για να μπορούν οι σπουδαστές να πραγματοποιούν διάφορες δραστηριότητες με ασφάλεια. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση και διαμόρφωση ενός άκρως λειτουργικού χώρου”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης. 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.01
Δύση: 20.01
Σελήνη
4 ημερών
1570
Μανιάτες, Κυθηριώτες και αγήματα του βενετικού στόλου αρχίζουν την πολιορκία του Πόρτο Κάγιο.
1821
Ο Χουρσίτ Πασάς καταστρέφει τους Καλαρρύτες και το Συρράκο Ηπείρου.
1822
Ήττα των Ελλήνων από τους Τούρκους στην Πλάκα Σουλίου.
1850
Αναγνώριση του αυτοκεφάλου της Εκκλησίας της Ελλάδος από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
1908
Θάνατος του Μακεδονομάχου Χρ. Δούλη από την Φλώρινα.
1958
Οι Τούρκοι σκοτώνουν στην Πάφο με πελέκια και μαχαίρια τον Αριστείδη Παπαδόπουλο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!