Επίσκεψη στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα πραγματοποίησε, στο πλαίσιο της περιοδεία του στο Νομό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.
Οι δυο άντρες είχαν κατ΄ ιδίαν συζήτηση, ενώ στη συνέχεια οΠεριφερειάρχης, έχοντας μαζί του τον Περιφερειακό Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας, Ηλία Λεοντάρη, ξενάγησε τον Υπουργό στο Κέντρο Πολιτικής προστασίας και του εξήγησε την λειτουργία του ιδιαίτερα σε ότι αφορά το κομμάτι των πυρκαγιών, αλλά και των πλημμυρών.
Ο Δημ. Κουρέτας ανέφερε ότι τοΚέντρο Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τις Αερολέσχες της Θεσσαλίας και τους εθελοντές Ραδιοερασιτέχνες, παραμένει σε ετοιμότητα ενόψει του χειμώνα, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία. «Την πετυχημένη συνταγή του καλοκαιριού, όταν παρά τις αυξημένες φωτιές κάηκε πολύ μικρότερη έκταση σε σχέση ε το παρελθόν θα την ακολουθήσουμε και στη συνέχεια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης, με τον ΥΠΠΟ να τον συγχαίρει για τη σύσταση και λειτουργία του Κέντρου.
Η ξενάγηση του υπουργού κ. Χρυσοχοίδη στο κτίριο της Περιφέρειας, ολοκληρώθηκε στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που στεγάζονται δίπλα από το Κέντρο Πολιτικής Προστασίας.
|
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|