Ειδήσεις

Αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου και της στέγης στο κτίριο αρ.8 της Σχολής Αστυφυλάκων Μουζακίου

altΥπεγράφη στο Δημαρχείο Μουζακίου στις 3/10 μεταξύ του Δημάρχου Μουζακίου κ.Θεοφάνη Στάθη και του ανάδοχου εκπροσώπου της εργοληπτικής επιχείρησης “Καραουλάνης Κωνσταντίνος του Γεωργίου”, σύμβαση έργου με προϋπολογισμό μελέτης 74.400 ευρώ (με Φ.Π.Α.).
Το παρών έδωσε ο επιβλέπων μηχανικός του Δήμου κ.Θανάσης Σπανός.

Το έργο αφορά εργασίες αποκατάστασης των εκτεταμένων φθορών στον προαύλιο χώρο της Μαθητικής Εστίας Μουζακίου και αντικατάστασης των κεραμιδιών της στέγης του κτιρίου αρ.8 λόγω φθοράς, προκειμένου να γίνει λειτουργικός και ασφαλής ο περιβάλλον χώρος που θα φιλοξενήσει τη Σχολή Αστυφυλάκων.
“Οι εργασίες στο κτίριο όπου θα στεγαστεί η Σχολή Αστυφυλάκων συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς, ώστε να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους πρώτους δόκιμους στο Μουζάκι. Κύριο μέλημά μας είναι να αισθάνονται οι σπουδαστές ασφάλεια, σε έναν λειτουργικό και καλά εξοπλισμένο χώρο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.01
Δύση: 20.01
Σελήνη
4 ημερών
1570
Μανιάτες, Κυθηριώτες και αγήματα του βενετικού στόλου αρχίζουν την πολιορκία του Πόρτο Κάγιο.
1821
Ο Χουρσίτ Πασάς καταστρέφει τους Καλαρρύτες και το Συρράκο Ηπείρου.
1822
Ήττα των Ελλήνων από τους Τούρκους στην Πλάκα Σουλίου.
1850
Αναγνώριση του αυτοκεφάλου της Εκκλησίας της Ελλάδος από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
1908
Θάνατος του Μακεδονομάχου Χρ. Δούλη από την Φλώρινα.
1958
Οι Τούρκοι σκοτώνουν στην Πάφο με πελέκια και μαχαίρια τον Αριστείδη Παπαδόπουλο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!