Ειδήσεις

Συλλήψεις για ληστεία σε παντοπωλείο στους Σοφάδες

altΤαυτοποιήθηκε ο ημεδαπός συνεργός του

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου, καθώς και σε βάρος ημεδαπού συνεργού του που έχει ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, προχθές (18-11-2023) το μεσημέρι στο Δήμο Σοφάδων, οι δύο δράστες εισήλθαν σε παντοπωλείο ημεδαπού και με την απειλή μαχαιριού από τον συλληφθέντα, αφαίρεσαν τέσσερις συσκευασίες αλκοολούχου ποτού και μία συσκευασία αναψυκτικού, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και χρηματικό ποσό από το ταμείο του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους και ακολούθως διέφυγαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.   

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.01
Δύση: 20.01
Σελήνη
4 ημερών
454 π.Χ.
Τελειώνει ο εξαετής πόλεμος Αθηναίων και Περσών στην Αίγυπτο.
311 π.Χ.
Ήττα των Ελλήνων από τους Καρχηδονίους στην Ιμέρα της Σικελίας.
275 π.Χ.
Ήττα του Βασιλέως Πύρρου της Ηπείρου από τους Ρωμαίους στο Βενεβέντο της Ιταλίας.
763
Ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Ε΄ κατατροπώνει τους Βουλγάρους στην μάχη της Αγχιάλου.
1800
Ο Αλή πασάς επιτίθεται ανεπιτυχώς κατά του Σουλίου.
1907
Ο Λοχαγός Ν. Δουμπιώτης (Αμύντας) εξοντώνει την βουλγαρο-ρουμανική συμμορία του διαβόητου κομιτατζή Χαψάσκι.
1913
Οι Βούλγαροι, υποχωρώντας, λεηλατούν και πυρπολούν το Δοξάτο Δράμας.
1921
Απελευθερώνεται από την VI Μεραρχία το Ακροϊνό (Αφιόν Καραχισάρ), μετά από σκληρότατο αγώνα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!