Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 σε περιοχές του Δήμου Σοφάδων από το ΔΕΔΔΗΕ.
Αναλυτικά:
Στις 07.00 έως 16.00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Αγ.Βησσαρίου μέχρι τα Γεφύρια, στο Καππαδοκικό, πέριξ του Υ/Σ υψηλής τάσης των Σοφάδων και στα αρδευτικά, φ/β, κτηνοτροφικές μονάδες, επιχειρήσεις των περιοχών αυτών.
Στις 08.00 έως 10.00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη της Καρδίτσας στις οδούς Παπαδιαμάντη και Φαναρίου, Κανάρη.
Στις 10.00 έως 11.00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στο χωριό Αρτεσιανό και στα αρδευτικά, φ/β, κτηνοτροφικές μονάδες, επιχειρήσεις του χωριού.
Στις 10.00 έως 12.00 θα σημειωθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στο χωριό Λαζαρίνα και στα αρδευτικά, φ/β, κτηνοτροφικές μονάδες, επιχειρήσεις του χωριού.
Σημείωση από το ΔΕΔΔΗΕ: Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
|
![]() |
||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|