Ειδήσεις

Ξεκίνησε το πρόγραμμα στεγαστικής συνδρομής "ΚΑΛΥΨΗ" στο Δήμο Καρδίτσας.

Δημοσιοποιήθηκε από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων η Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το πρόγραμμα ΄΄Κάλυψη’’ η οποία φορά τους ιδιοκτήτες ακινήτων που είχαν διατεθεί για τη στέγαση αιτούντων διεθνή προστασία στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ ΙΙ στο Δήμο Καρδίτσας.

Η αίτηση υποβάλλεται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στα γραφεία της Αναπτυξιακής Καρδίτσας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Ο.Τ.Α., στη διεύθυνση Μεγ. Αλεξάνδρου 34, Τ.Κ. 43132, Καρδίτσα, (για πληροφορίες στο τηλέφωνο 24410-42363,26345) καθημερινά και ώρες 08:00 – 16:00 μ.μ., είτε σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail: anka@anka.grέως τηνΤρίτη 13 Ιουνίου 2023.
Πληροφορίες και Αναλυτική Πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΑΝΚΑ: https://www.anka.gr/index.php/el/articles/506-programma-kalypsi-d-karditsas-ypovoli-aitiseon-symmetoxis-idioktiton
Το πρόγραμμα στεγαστικής συνδρομής "Κάλυψη" της Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό του ΟΠΕΚΑ με πόρους της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Τσιάκος Βασίλειος
Πρόεδρος ΑΝ.ΚΑ. ΑΕ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.26
Δύση: 17.59
Σελήνη
18 ημερών
360
Εγκαινιάζεται στην Κωνσταντινούπολη ο ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας από τον Αυτοκράτωρα Κωνστάντιο.
1878
Επαναστατικά τμήματα της Θεσσαλίας αποκρούουν τις τουρκικές επιθέσεις εναντίον της Μακρινίτσας του Πηλίου.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός καταλαμβάνει την κορυφή 1723 του υψώματος Γκόλικο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!