Ειδήσεις

Προκήρυξη για 463 νέων θέσεων δραστηριοποίησης υφιστάμενων αδειούχων πωλητών σε λαϊκές αγορές

Στην έκδοση προκήρυξης για την απόδοση 463 νέων θέσεων δραστηριοποίησης υφιστάμενων αδειούχων πωλητών σε λαϊκές αγορές Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας προχώρησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας κατόπιν εισήγησης της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας.
«Με αυτόν τον τρόπο υλοποιούμε ένα αίτημα των συμπολιτών μας που εκκρεμούσε εδώ και αρκετὰ χρόνια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας εκφράζοντας την ικανοποίηση του.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την προκήρυξη στον ιστότοπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας: https://www.thessaly.gov.gr/ ακολουθώντας την διαδρομή: Ενημέρωση, Διοικητικά, Διακηρύξεις - Προκηρύξεις και επιλέγοντας Κατηγορία = Διάφορα.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.20
Δύση: 17.05
Νέα Σελήνη
1821
Πρώτη Εθνική Συνέλευση, αρχικά στο Άργος και εν συνεχεία στην Επίδαυρο.
1912
Συνάπτεται 15ήμερη ανακωχή μεταξύ Τουρκίας και Βουλγαρίας, η οποία εκπροσωπούσε και τις κυβερνήσεις Σερβίας και Μαυροβουνίου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!