Αυτή είναι η τάση στα μαλλιά που θα κυριαρχήσει το 2021

altΗ απλότητα κερδίζει και πάλι έδαφος
Μετά από την αρκετά δύσκολη χρονιά που αφήνουμε πίσω μας, όλοι μας ανυπομονούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, η οποία σηματοδοτείται από την έλευση του 2021. Οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς πάντα αποτελούν έναν λόγο για να είμαστε χαρούμενες, με τις προβλέψεις του Pinterest -βασίζονται σε σωρούς δεδομένων της πλατφόρμας που αντλούνται από τους 400 εκατομμύρια χρήστες του- αναφορικά με τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά κατά το 2021 να μας εκπλήσσουν ευχάριστα.
Η νέα τάση, λοιπόν, που θα κυριαρχήσει κατά το 2021 στο χώρο του styling των μαλλιών λέει «όχι» στις ισιωτικές πρέσες και τα σεσουάρ μαλλιών, καθώς και στα στιλιζαρισμένα και στημένα hair looks.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της δημοφιλούς πλατφόρμας το κοινό έχει κουραστεί και αναζητά όλο και πιο απλά πράγματα για την περιποίησή του. Έτσι, το Pinterest προβλέπει ότι το 2021 θα είναι η χρονιά που όλο και περισσότερες γυναίκες θα αποδεχτούν και αγκαλιάσουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών τους, ξεκουράζοντάς τα από τεχνικές στεγνώματος και ισιώματος που τα καταστρέφουν ανεπανόρθωτα.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.51
Δύση: 17.24
Σελήνη
4 ημερών
1822
Επαναστατικά σώματα Κρητών καταλαμβάνουν την Μονή Αρκαδίου.
1827
Νικηφόρος μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Δίστομο της Λιβαδειάς.
1838
Στα Ιωάννινα απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Γεώργιος από τα Γρεβενά.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός διεξάγει σκληρές μάχες στη Χερσώνα της Μεσημβρινής Ρωσίας.
1923
Υπογράφεται η ελληνοτουρκική σύμβαση για την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει…