Πώς θα τα βγάλεις πέρα με το μαγείρεμα όταν δουλεύεις στο σπίτι

altΑν ανήκετε και εσείς στον μεγάλο αριθμό ατόμων που δουλεύουν από το σπίτι, λόγω κορωνοϊού, σίγουρα έχετε διαπιστώσει ότι το να πρέπει να μαγειρέψεις μέσα στην ημέρα δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται.Πολλοί ίσως πιστεύουν ότι η παραμονή στο σπίτι, ακόμη και αν συνοδεύεται με τηλεργασία, κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και επιτρέπει στον εργαζόμενο να κάνει ταυτόχρονα και άλλα πράγματα, όπως να ετοιμάσει φαγητό για το οικογενειακό τραπέζι. Λάθος! Το μόνο που αλλάζει στην ουσία, είναι ότι δεν ξοδεύεται χρόνος στο να πάει και να επιστρέψει κάποιος από τη δουλειά στο σπίτι. 
Κατά τα άλλα, το 8ωρο ή όσο χρόνο δουλεύει ο καθένας, οφείλει να τον αφιερώνει για την εργασία του, χωρίς να έχει στις περισσότερες περιπτώσεις τη δυνατότητα να σταματήσει για 1 ώρα στο ενδιάμεσο, ώστε να μαγειρέψει.Αλλά επειδή είμαστε και μεγάλοι οπαδοί του σπιτικού φαγητού, δεν γινόταν να μην αναζητήσουμε τρόπους που θα μας βοηθήσουν να τα βγάλουμε πέρα. Με άλλα λόγια, ανακαλύψαμε 2 tips που αν τα ακολουθήσετε και εσείς, το καθημερινό μαγείρεμα θα γίνεται πιο εύκολα και δεν θα αγχώνεστε να βρείτε χρόνο μεταξύ τηλεφωνικών meetings και emails, για να βάλετε την κατσαρόλα στη φωτιά.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.37
Δύση: 16.59
Σελήνη
20 ημερών
1373
Οι Γενουάτες καταλαμβάνουν τη Λευκωσία.
1897
Συνθήκη ειρήνης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, μετά από τον ατυχή πόλεμο του 1897.
1950
Το Σμήνος Μεταφορικών Αεροσκαφών του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος Κορέας αναλαμβάνει τις πρώτες αποστολές μεταφοράς τραυματιών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Αγώνας με μια αρκούδα

Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο.
Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει.
Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια.
Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα».
«Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος.
«Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».