Πώς θα φορέσεις το μπικίνι αν έχεις περάσει τα 50, σύμφωνα με σχεδιάστρια

altΓια να δείχνεις σέξι, chic και στιλάτη

Φυσικά και δεν υπάρχουν κανόνες στη μόδα. Ο καθένας φορά ό,τι του αρέσει και θέλει να φορέσει, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και προσωπικότητα. Οταν η συζήτηση όμως έρχεται στο μπικίνι, ένα «απαιτητικό», καλοκαιρινό κομμάτι, μερικές συμβουλές για το πώς θα απογειώσετε το beach look αν είστε over 50, ίσως φανούν χρήσιμες!

Η διάσημη σχεδιάστρια μαγιό Melissa Odabash σε λίγους μήνες θα μπει στην έκτη δεκαετία της ζωής της και είναι πεπεισμένη ότι, κακώς οι γυναίκες αποχωρίζονται τα στιλάτα μπικίνι όταν κοντεύουν τα 50. Αφού με τον κατάλληλο τρόπο και μερικά έξυπνα tips μπορούν να φορέσουν το two-piece με τον ίδιο κομψό και σέξι τρόπο με τα 20 και τα 30.
Μιλώντας λοιπόν στη βρετανική Daily Mail, η γνωστή swimwear designer αποκάλυψε 10 χρήσιμα tips για να δείχνετε υπέροχη στο μπικίνι σας μετά τα 50.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "bovary.gr" (εδώ)

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.02
Δύση: 17.21
Πανσέληνος
1804
Συνθήκη συμμαχίας μεταξύ των Μανιατών και των Ενετών για την εκδίωξη των Τούρκων.
1821
Δύναμη 1.000 Ελλήνων αρχίζει νέα πολιορκία της Ακροπόλεως.
1826
Δεύτερη νίκη του Καραϊσκάκη στη Δόμβραινα.
1912
Ισχυρές τουρκικές δυνάμεις με ορεινή πυροβολαρχία προσβάλλουν τη Σιάτιστα.
1940
Ιταλικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν το Μέτσοβο, πολλές γέφυρες, τον Βόλο, τον Πειραιά κ.ά.
1944
Ολοκληρώνεται η εκκένωση της Ελλάδος από τους Γερμανούς.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!