Πώς θα σταματήσεις να παίρνεις κιλά μέσα στο σπίτι

altΈνας εύκολος και ανέξοδος τρόπος να μπεις σε πρόγραμμα

Οι αλλαγές στη ζωή μας είναι ριζικές αυτόν τον καιρό. Η παραμονή μέσα στο σπίτι, η λεγόμενη και καραντίνα, λόγω του κορωνοϊού έχει προκαλέσει δραματική μεταβολή στο πρόγραμμα και τη ρουτίνα μας.

Ένα από τα αρνητικά της καραντίνας, είναι ότι ο ίδιος εγκλεισμός μάς οδηγεί να τρώμε περισσότερο, καθώς η μαγειρική και το φαγητό έχουν γίνει κύριες ασχολίες μας.

Είναι δύσκολο να διατηρηθούμε fit & healthy, μιας και τα γυμναστήρια έχουν κλείσει. Έτσι, αν δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από το διατροφικό μας πλάνο και να πάρουμε περιττό βάρος, πρέπει να κάνουμε μια έξτρα προσπάθεια.

Δίαιτες και διατροφές υπάρχουν πολλές αλλά ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Πώς λοιπόν θα διατηρήσουμε το βάρος μας και δεν θα πάρουμε περιττά κιλά μέσα στο σπίτι;

Με ένα απλό και έξυπνο κόλπο, που μάλιστα μπορεί να σε κάνει να χάσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "bovary.gr" (εδώ)

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.09
Δύση: 18.38
Τελευταίο Τέταρτο
1811
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Νέα Έφεσο τον νεομάρτυρα Ιωάννη από την Κρήτη.
1821
Δύναμη Σουλιωτών αποκόπτει στην θέση Πέντε Πηγάδια (μεταξύ Ιωαννίνων- Άρτας) την εμπροσθοφυλακή του Μουσταφά Πασά.
1904
Ο Θεόδωρος Μόδης, εκ των κυρίων μελών της "Επιτροπής Αμύνης Μοναστηρίου", φονεύεται σε ενέδρα μέσα στην πόλη από κομιτατζήδες.
1918
Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται κατά των Γερμανο-Βουλγάρων στο Μοναστήρι.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!