Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας απένειμε μετάλλια στους αθλητές στα Παν. Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων

Ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ, Δημήτρης Κουρέτας απένειμε το  Σάββατο  το απόγευμα μετάλλια στους αθλητέςπου διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Εφήβων – Νεανίδων (U20) που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο  20-21 Απριλίου στα Τρίκαλα. Μεταξύ αυτών οι Ολυμπιονίκες Δημήτριος Αβράμης  και Γιώργος Κουτσιούμπας .

Την Κυριακή 21 Απριλίου οι αγώνες ολοκληρώνονται  με την ελευθέρα και τη γυναικεία πάλη.

Συνολικά  270 αθλητές και αθλήτριες της πάλης από σωματεία όλης της χώρας λαμβάνουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ΠΕ Τρικάλων και το Δήμο Τρικκαίων.
Οιαγώνες είναι σημαντικοί, καθώς αποτελούν κριτήριο για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Πάλης Εφήβων – Νεανίδων. Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ.Σπύρο,Αβράμη οι αγώνες αφιερώνονται στους αδικοχαμένους αθλητές της πάλης Αναστάσιο Θεοχάρη, Αθανάσιο Γιαννίκη και Ευάγγελο Σκούρα.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ.Χρύσα Ντιντή και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ.Σωτήρης Σουλούκος.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.08
Δύση: 18.39
Σελήνη
22 ημερών
629
Ο Αυτοκράτωρ Ηράκλειος επιστρέφει νικητής στην Κωνσταντινούπολη, φέρνοντας μαζί του τον Τίμιο Σταυρό.
1814
Ιδρύεται η Φιλική Εταιρεία από τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο στην Οδησσό της Ρωσίας.
1825
Ο Ιμπραήμ κυριεύει την Κυπαρισσία, καίει τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και την Λιγούδιστα και επιστρέφει στα Μεσσηνιακά φρούρια.
1831
Υπογράφεται το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, με το οποίο ρυθμίζονται τα σύνορα μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας στη γραμή Άρτας-Βόλου.
1848
Εξέγερση στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας από ομάδες ενόπλων χωρικών, με σκοπό την κατάργηση του καθεστώτος της αγγλικής προστασίας.
1906
Στην πλατεία της Δράμας απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο Αρμέν Κούπτσιος (Προκόπιος) από τον Βώλακα Δράμας.
1922
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγγέλλει με διακήρυξη ότι παραιτείται από τον θρόνο υπέρ του Διαδόχου Γεωργίου.
1943
Πυρπόληση και καταστροφή 11 χωριών και εκτέλεση από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής 352 Κρητών της Επαρχίας Βιάννου Ηρακλείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!