Κυνηγός κεραυνών καταγράφει εικόνες που κόβουν την ανάσα

alt– Η οργή της φύσης σε 12 καρέ
Η θέαση του φαινομένου που καθηλώνει - Δείτε φωτογραφίεςΚυνηγός κεραυνών καταγράφει εικόνες που κόβουν την ανάσα; Η οργή της φύσης σε 12 καρέ.Περίπου 20 εκατομμύρια κεραυνοί πέφτουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο, και ενώ οι κεραυνοί μπορεί να είναι επικίνδυνοι και να ευθύνονται για ζημιές δισεκατομμυρίων κάθε χρόνο, όταν τους βλέπει κανείς από ασφαλή απόσταση, μπορούν να αποτελέσουν μια ηλεκτρισμένη επίδειξη απίστευτης φυσικής ομορφιάς.
Ο φωτογράφος Jason Weingart χρησιμοποιεί αυτή τη φυσική ομορφιά για να δημιουργήσει εντυπωσιακά έργα τέχνης και τώρα μοιράζεται μερικές από τις συμβουλές του για να πετύχετε την τέλεια λήψη.Ο Weingart ταξιδεύει σε όλη τη χώρα κυνηγώντας καταιγίδες, ένα πάθος που ξεκίνησε με μια μοιραία καταιγίδα έξω από το σπίτι του στο Όστιν του Τέξας. Η καριέρα του Weingart ξεκίνησε ως αθλητικός φωτογράφος, αλλά κουρασμένος από την επαναλαμβανόμενη φύση της δουλειάς, προσπάθησε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες κεραυνών από το δρομάκι του, καθώς είχε ενδιαφέρον για τον καιρό από την παιδική του ηλικία.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.06
Δύση: 20.44
Σελήνη
25 ημερών
1823
Σφαγές Ελλήνων σε Θεσσαλία και Φθιώτιδα από τους Τούρκους.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν το χωριό Γαλατάς Χανίων, το οποίο ανακαταλμβάνεται τις βραδινές ώρες από Ελληνικά τμήματα.
1954
Υπογράφεται μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας η "Δήλωση των Παρισίων", με την οποία αποκαθίστανται οι σχέσεις των δύο χωρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το παιδί και ο κουρέας

Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.