Μερομήνια 2020 - 2021: Ο καιρός τους επόμενους μήνες - Έρχεται βαρύς χειμώνας

altΥπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε Χριστούγεννα με χιόνι

Η περίοδος που τα μερομήνια κάνουν την εμφάνισή τους κάθε χρόνο έφτασε και ο παρατηρητής Δημήτρης Τσούλης, από τα Νέα Στύρα της Εύβοιας, έδωσε στη δημοσιότητα τις προβλέψεις του.

Σύμφωνα με αυτές, ο φετινός χειμώνας αναμένεται ιδιαίτερα βαρύς, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και χιονισμένα Χριστούγεννα - ακόμα και σε πεδινές περιοχές.
Το Evia Plan δημοσίευσε τις προγνώσεις του Δημήτρη Τσούλη, ο οποίος παρατήρησε τα καιρικά σημάδια από τις 14 έως τις 25 Αυγούστου 2020, από τα Νέα Στύρα της Εύβοιας.
Η τάση - πρόβλεψη του καιρού αφορά στις περιοχές: Ανατολική Στερεά, Αττική, Εύβοια, Σποράδες, δυτικές και βόρειες Κυκλάδες και βορειοανατολική Πελοπόννησο.
Δείτε στο βίντεο, λοιπόν, όσα προβλέπει ο κ. Τσούλης για την εξέλιξη του καιρού από τις 14 Σεπτεμβρίου 2020 έως και το τέλος του Αυγούστου 2021.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "ethnos.gr" (εδώ)



 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.47
Δύση: 17.00
Σελήνη
27 ημερών
920
Ο Ρωμανός Α΄ Λεκαπηνός ανακηρύσσεται συναυτοκράτωρ, ως επίτροπος του ανήλικου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Ζ΄ Πορφυρογέννητου.
1823
Στο Αιτωλικό αρχίζει τις εργασίες της η Συνέλευση της Δυτικής Χέρσου Ελλάδος με πρόεδρο τον Στρατηγό Τσόγκα.
1913
Υποβάλλεται το "Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας", με το οποίο η Βόρειος Ήπειρος παραχωρείται στην Αλβανία.
1940
Αποβίβαση του Μακεδονομάχου ιατρού Βασιλείου Βεργή στο Αγαθονήσι Δωδεκανήσου, όπου με 14 άνδρες εξόντωσε την εκεί ιταλική φρουρά.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!